A Mi Hazánk fejlődését csak én vettem észre?
Nos a Mi Hazánk 2018 nyarán alakult meg, párt ezer ember a pusztán! viszont 2022 ben parlamenti párt lett és a legerősebb ellenzéki párt!
Nem gondoljátok hogy ez azért kemény? idén lesz 4 éves párt és a legerősebb ellenzék! (amit egyébként megértek, rengeteget dolgoztak!) és rádásul nekik volt leghamarabb programjuk (Fidesznek nem volt, a baloldalnak meg utolsó hónapban lett, ami nevetséges!) rádásul ők állították legelőször a 106 jelöltjüket! szóval ahhoz képest hogy mennyire fiatal párt nagyon sokat tett/tesz!
Szóval a Mi Hazánk hatalmas fejlődését csak én vettem észre?
🟢⚪️🟢⚪️🟢⚪️
Egy bármilyen társadalomban bármikor lehet találni 10% radikális szavazót, de többet nem. Az ilyen pártokba bele van kódolva egy üvegplafon amit ha megfeszülnek sem tudnak áttörni, mert az emberek többi része inkább mérsékelt.
Ha pedig megpróbálnak a mérsékeltek irányába nyitni, akkor úgy járnak mint a Jobbik. Egyrészt ott lesz a radikális múltjuk, amit sokan nem felejtenek el, másrészt a szélsőségesek nem találják már vonzónak őket.
Nyilvánvaló, hogy aki jobboldali, az egy fasiszta, náci, aki meg baloldali, az egy kommunista, terrorista! Csak így lehet!:)
Egyébként igenis vannak olyan egyedek a társadalomban akiket ki kell rekeszteni!
Tehát lenézed a náci eszmét, miközben te magad is kiírtásról beszélsz!
Egyre jobb lesz! Annyira buta vagy, hogy az már vicces.
Okés.
Szép hogy kedveled a MiHazánk-ot és örülsz az eredményeiknek, de azért ne ess túlzásokba.
A MiHazánk 5,88%-ot kapott, az ellenzéki összefogás 6 pártja pedig 34,46%-ot
Ha feltételezzük azt a m'rhaságot hogy az összefogáson belül minden párt egyenlő arányban volt képviselve a szavazatok számában, akkor 34,46/6=5,743%
Csak ebben az esetben lehetne feltételezni, hogy a MiHazánk a legerősebb ellenzéki párt.
Ha az összefogáson belül egy párt dominált volna, akkor máris csak második.
Ha kettő, akkor már csak a harmadik.
Az összefogásban viszont három domináns párt volt, tehát legfeljebb a negyedik lehet a sorban.
A DK ebben a kérdésben jelenleg 17%-on áll.
Húzzanak bele. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!