Szijjártó vagy Lázár lesz Orbán utodja?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 22:50
A kérdező szavazást indított:
Szijjártó
Lázár
30 szavazat
1/14 anonim válasza:
Remélem Lázár és akkor a magyar népnek nem kell zabálnia a rossz minőségű nyugati kaját
4/14 anonim válasza:
Vagy Rogán, vagy Navracsics, vagy Gulyás, vagy Kocsis... Szerencsére mi jól állunk az utánpótlással.
5/14 A kérdező kommentje:
4# Mészáros Lőrinc esetleg nem lehetne?
2022. máj. 9. 22:56
6/14 anonim válasza:
Eddig úgy volt hogy én leszek de miattam lehet Lázár is :)))
7/14 anonim válasza:
Valőszínűleg mindkettő egy pszichopata (tekintve, hogy milyen körökben mozognak), de ha választani kell akkor már inkább Lázár. Értelmes figurának tűnik, ravasz és kegyetlen, de talán neki lett volna annyi esze, hogy nem rohasztja le az oktatást és az egészségügyet a mai színvonalra például. Ezenkívül tárgyalóképesebbnek és konstruktívabbnak is tűnik Orbánnál, akit a bosszúállás éltet.
8/14 felkelhetetle válasza:
Szijjártó a második legnépszerűbb, elég egyértelmű hogy ő lesz.
9/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, királyságban az illik, hogy a fiú örökli a trónt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!