Honnan ered ez a "Dr. Miniszterelnök úr" kifejezés?
Figyelt kérdés
Ki mondta ezt, vagy hol hangzott el? Mindenki mondja, de nem találtam erről forrást.2022. máj. 9. 01:30
1/12 anonim válasza:
Orbán Viktor jogi doktor. Szakember.
Gyurcsány Ferencnek nincs szakmája sem. A főiskolai szakdolgozatát nem ő írta, az első házassága idején a sógoráét másolta le.
2/12 anonim válasza:
Valójában szimpla trollkodás amúgy itt van csak pár de az is lehet hogy mind egy helyről jön kérdés emg válasz ahol doktorozik meg hasonló címeket dobál elé.
3/12 anonim válasza:
Szerintem az orbánimádó kommentekből jön. Még régebben olvasgattam Orbán posztjai alatt a kommenteket és rengeteg nyugger vallott szerelmet orbánnak és tette oda a doktort a neve vagy a miniszterelnök szó elé. És ezek nem troll kommentek voltak. De lehet, hogy még mindig ezt csinálják a nénik, nekem már nincs gyomrom megnézni, de megteheti bárki, akit érdekel.
4/12 anonim válasza:
Megadja Gábor használta először a Keménymag c. műsorban.
Onnan vették át sokan.
5/12 anonim válasza:
Orbán jogi egyetemet végzett, de nem írt doktori disszertációt. Ha lenne doktori címe, használná is, amilyen hiú.
6/12 anonim válasza:
Ezt csak egy rögeszmés, beteg ember küldözgeti ide be azt a tévképzetét megélve, hogy ez vicces lehet valakinek is. Komolytalan bohóc!
7/12 anonim válasza:
Szerintem sokan Puzsértól vették át, de gondolom ő is átvette.
8/12 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a Mihályozás honnan jöhetett. Tényleg ez a harmadik neve, vagy csak trollkodásból kapott egy random harmadik nevet?
10/12 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy Mihály a második neve, és ha született volna második fia, annak is a Mihály nevet szerette volna adni.
De nem használja, és én is csak a gyikon olvastam, gondolom troll írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!