Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek : Mit gondoltok a...

Ellenzékiek : Mit gondoltok a Jobbikos erőszakról? Elvesztettétek a hitetek a Jobbikban vagy nem is vártatok jobbat?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Nagyon kiborultam
Kicsit szomorú vagyok, az idő megszépít
a mi kutyánk kölyke így nem foglalkozok vele
nem vártam tőlük jobbat
Lehet nem történt semmi, csak a hölgy beépített fideszes
30 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Bármelyik párttal előfordulhatott volna ez.
2022. máj. 8. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Bizonyám,a DK-nál például ott van a reiszführer gréczy.
2022. máj. 8. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Minden pártban vannak ilyenek meg olyanok is, egyik sem elit kommandó.
2022. máj. 8. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem még valahol bűzlik a dolog... mármint fura hogy most hirtelen 5 hónappal később jön elő, meg hogy a csaj ott volt de a pasija nem... Nekem gyanús hogy pont pár nappal a tisztújító előtt jön elő, és kb 1-2 olyan ember tanú vallomása az egészk akiknek most épp érdeke besározni az aktuális vezetőket, mivel Szilágyi György is indult az elnöki posztért... Persze ettől még nem zárom ki hogy megtörtént, csak gyanúsan "jókor jutott eszébe"...
2022. máj. 8. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

A Jakab-vezette Jobbik komolytalan párt, de ennek köze nincs a kérdésben felvetett, erőszakos témához, az már előtte nyilvánvalóvá vált, hogy Jakab egy bohóc.

Ami nagyon visszataszító, az a kormánypárti csámcsogás - van rendőrség, bíróság, vizsgálják k az ügyet, hozzanak ítéletet, a politika meg foglalkozzon azzal, ami a feladata lenne, és ha véleményt nyilvánítanak, mert az azért elvárás, akkor ne legyenek olyan naivak, hogy már mindenki elfelejtette, a másik oldalnak is megvoltak az elítélendő ügyei.

A vissza fogottabb hangvétellel kinyilvánított vélemény talán hatásosabb lenne, mint ez a veszett kutya módon csaholás

2022. máj. 8. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

"fura hogy most hirtelen 5 hónappal később jön elő"

Az ilyen híreket mindig úgy időzítik, hogy hasznot lehessen húzni belőlük. A választások előtt nyilván nem volt érdeke a Jobbikból senkinek, hogy előjöjjön vele, most viszont...

Mindenesetre a Jobbik táján mindig is voltak nagyon fura alakok...

2022. máj. 8. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

"Ami nagyon visszataszító, az a kormánypárti csámcsogás - van rendőrség, bíróság, vizsgálják k az ügyet, hozzanak ítéletet, a politika meg foglalkozzon azzal, ami a feladata lenne"

Aha, mert ellenkező esetekben mindig így volt, ugye? Mégis mit vártál?...

2022. máj. 8. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Remélhetőleg a bíróság példát statuál, és mind Jakab, mind Földi és Miskolcy is ülni fognak.
2022. máj. 9. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Igazából ez már csak a hab volt a tortán. Ettől hamarabb leírták magukat.
2023. febr. 7. 23:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyen ilyen értelemben vett szélsőjobb párt. Elég a fagyűlöletből, erőszakpolitikából! Számomra ezek mind primitív, ősi korokat idéző irányvonalak. Zárkózzanak fel a jobbikosok mind erkölcs,mind intelligencia terén e korhoz, és ne engedjék őket pártba szerveződni, sőt parlamentbe politizálni. Ez már nem az a kor, amiben Hitler él. Annak hála Istennek vége.
2023. aug. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!