Melyik történelmi korban lennél a 3 közül?
Horthy Miklós katonája vagyok,
Legszebb katonája!
--
101 éves légvédelmi tüzér apám vasárnap délutáni imája,részlet.
A középsőben voltam, de az nem egy történelmi kor, hanem egy katonai szövetség volt.
És szerintem nem is az a kérdés, hogy a Római Birodalom, vagy az Osztrák-Magyar Monarchia több évszázadot átfogó történelme során élnék-e, hanem hogy hol élnék abban az időszakban, és milyen státuszom lenne.
11:55
Te választasz, császár pártitkár, király, kivételével. Nemesi rangod lenne Rómában, esetleg a szenátusban lenne rangod
A lényeg hogy melyik rendszerben élnél, egy rómaiban, egy komcsiban, vagy egy királyságban?
“ A középsőben voltam, de az nem egy történelmi kor, hanem egy katonai szövetség volt.”
35 évig tartott, katonai de a rendszert is hozta. Nato tagoknak, se a Francia se USA törvényei nincsennek ránk eröltetve és meg se vagynk szállva, akkor mehetsz ki amikor szeretnél.
Ahhoz tartozott egy gazdasági rendszer is, amit KGST-nek hívtak. Ha nagyon akarjuk az hasonlított inkább pl az EU-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!