Hogyan lehetne megoldani a cigányság helyzetèt?
Bele értve a nagyszámú bűnözèst amit ezen kisebbség követ el. A rasszizmust mind két oldalról és a szegregációt.
90' óta száz milliárdok folytak el feleslegesen, és csak nagyobb lett a szakadék. Bár az is igaz egyre több a vegyes házasság....
Úgy gondolom hogy nehéz lenne és nem is akar be olvadni a cigányság, ezzel nincs is baj. De a magyar néppel és országgal teljes lojalitásban legyenek (fordítva is!) és népi patriótizmust érrezzenek az ország irányában. Tehát ők magyarok azon belül cigányok/romák azaz romungrók.
Kinek mi a véleménye erről? Vannak esetleg itt romák/cigányok? Remélem nem sértő amit írtam.🤗🤜
Tudom kik a romungrók! A lényeg az hogy az összes törzs, kaszt, fáj nem tudom minek nevezik... De egy legyen és ez a romungró legyen, ebbe az összes magyarul beszélő azaz anyanyelvkènt használó Kárpát medencei cigányság benne legyen.
Ez persze csak saját gondolat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!