Kit tartanátok alkalmasabbnak főpolgármesternek?
“ Én nem élek Pesten, de mivel a Hír Tv és az M1 azt mondja, hogy Karácsony nem jó, ezért én elhiszem nekik. Különben biztosan nem mondanák.”
Asszondja nem Budapesten él, és így is elhiszi mit mond a propaganda.
Az RTL meg nem ezt mondja!!!
Tipikus Fidesz:
“Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat“
(Már kihullott)
"Nem politikai hovatartozás, hanem alkalmasság alapján kell dönteni erről a tisztségről."
Oké, oké, de a politikai hovatartozás dönti el, hogy mennyire lesz kegyes a kormány Budapest költségvetésével. BKK finanszírozási? Önkormányzati adók felülbírálása? Egyedi kormánydöntéseken alapuló támogatások? Kormányoldali adósságkonszolidáció?
10-eske, szerintem ez a beírásod nem volt a legjobb. Ha nem élsz pesten, de a TV-böl tudz dolgoksst, sz nagyon gyér dolog. Aki ott él, az tudja megmondani , hogy hogyan él ott.
Ez olyan, mint amikor a külföldi, de mygar nemzetiségüek szavazhattak. Nem élnek Mo.n, de irányítják az ottélöket.
8
Fehérváron is mindenhová biciklisávot raknak, de azzal semmi gond, mert fityiszes a polgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!