Mi a véleményetek az újabb telexes (független média) hazugságairól, mely vallási, kulturális és veszélyhelyzettől függetlenül, csak az ukránok fehér bőrére és kék szemére fogja, hogy a magyarok toleránsabbak velük, mint a közel keleti bevándorlókkal?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 01:36
11/15 anonim válasza:
Mivel az ukránok keresztények, fehérek, persze, hogy szívesebben fogadják őket.
Ez teljesen normális.
A telexet meg búzák szerkesztik.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 Abszolút egyetértek, velük egy fajba, egy vallási kasztba tartozunk, noha ők ortodoxok,mi katolikusok, de még mindig kisebb a különbség, mint bármely keresztény felekezet és a szunnita iszlám közt.
2022. máj. 2. 08:24
13/15 anonim válasza:
“ Abszolút egyetértek, velük egy fajba, egy vallási kasztba tartozunk, noha ők ortodoxok,mi katolikusok,”
Én pl protestáns!
14/15 anonim válasza:
10#
Milyen tábor meg "ti"? Mindenbe a fideszt látod? Nem vagyok fideszes, az USA rossz aspektusait azóta kritizálom mióta az eszemet tudom.
Fideszt meg úgy 10 éve
15/15 anonim válasza:
08:28
Nekem meg tetszik. Különbözőek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!