Mit tennétek, ha alapítanék egy hungarista pártot, megnyerném a választást 2034-re, majd...?
20, talán háborúba vinni a nemzetedet és átnevelő táborokat létrehozni a saját nemzeted számára hazafias? Nem állítom, hogy úgy kenném-vágnám a hazafiasság minden feltételét, de az biztos, hogy a nemzeted biztonsága egy fontos cél kéne legyen egy hazafias személy számára.
Bérgyilkossal mi a gond? Nem ördöngősség annyira, darkweb elérés kell hozzá (ami nem nagy kunszt), kriptovaluta (ami aztán főleg nem nag ykunszt, még a revoluut is vált kriptora:D), nomeg kb 100millió forint. Ennek az egyharmadát egy hónapon belül készpénzben fel tudom mutatni. Nyilván nem kellemes, de megoldható. Még 2 hozzám hasonló ember és anélkül megvan a pénz, hogy hitelt kellett volna felvenni. Nekem ennyit megér az, ha a hazám nem sodródik háborúba.
Nagyrészt csak provokáltam, de kifejtem:
Háborúba vinni legtöbbször nem jó, ebben egyetértek. A hadi felkészítést és a tábort nem tartom rossz dolognak, mivel nem egy tökéletes világban élünk. A mozgás egészséges is lehet.
Értelmetlen háború elkerülését nekem is megérné a 100 millió, de darkweben max. drogot találsz.
22, dehogy csak drogot:D Persze baromi sok az átverés, szóval alaposnak kell lenni, de nem, naaagggyon nem csak drog van ott.
A mozgást én is hasznosnak tartom, de a fizikai erőnlét fejlesztése nem egyenlő a hadi felkészítéssel.
Pontosan lehet tudni milyen mentális állapotban vannak azok az arab kisgyerekek akiknek fegyverek működéséről és hasnzálatáról oktattak és háborús helyzetre készítették fel őket.
Pontosan lehet tudni milyen torzulásokat eredményezhet az ideológiai nevelés.
És ez nem csak valami ártatlan ideológia, amit a kérdező leírt, az egy erőszakon alapuló ideológia. Az ilyenre a kutyámat se bíznám rá, nemhogy a gyerekemet.
23#
Előre leszögezem hogy nem vagyok hungarista vagy ilyesmi (túl sok benne a hibalehetőség), csak az individualista ideológiákat károsnak tartom.
A pszichológiával vannak gondjaim, (tudományos módszer alapján) nem veszem komolyan. De egye fene, ha reális az esély hogy jelentősen káros akkor megegyezhetünk pl. pubertás utánra. Az már más kérdés hogy nálunk ritkán indokolt a hadi felkészítés.
Az ideológiai nevelés alatt mit értünk? Pl. vallás is?
A darkwebbel kapcsolatban valszeg nem fogunk tudni megegyezni, na meg dolgom is lesz szóval jóéjt ha még itt pazarlod az időd :)
25, ja, a sorkatonai szolgálat egy feljavított verzióban, 1-3 hónapos peródusban teljesen adja 18-20 éves kor körül. De ez a felnőtteké, a gyerek maradjon gyerek.
Ideológiai nevelés: hát a Kérdező a Hitler jungenekhez hasonlította ezeket a gyerektároborkat. Ott meg kőkeményen ment a rendszerpropaganda, szóval nem csak katonának, de pártkatonának képezték ott az embereket. A gondolkodásmódjukat befolyásolják. És ez nem igazán döfi.:D
Tehát megcsinálnád észak-koreát Európa közepén.
Nagy ötlet, bro, biztos nagyon élvezné a nép az éhezést, a nélkülözést, a fájdalomcsillapító nélküli foghúzásokat, stb :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!