Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz mikor vonja feleősség...

A Fidesz mikor vonja feleősségre Magyarország tönkretevőit?

Figyelt kérdés
És nem a kishalakra gondolok...,hanem a nagyokra!Mert én még nem nagyon látom sajnos...,pedig azt igérték,hogy lesz elszámoltatás!Akkor Gyurcsány,Veres stb..., miért ül még a parlamentben gondtalanul?
2010. szept. 16. 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

"Akkor hagyó miért ül börtönben?"

előzetesben ül. ne vegyél rá mérget, hogy valaha is elitélik...

2010. szept. 16. 19:52
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Az ország tönkretevői között ott vannak a Fideszesek is! Ők is kiárusították az ország javait,meggazdagodtak munka nélkül,sőt az önkormányzatoknál most is ezt teszik.

Ha minden politikust felelősségre vonnának,akkor nem lenne szabadlábon egy sem,mert mind tönkretette az országot és saját zsebre dolgozott! Még az imádott Viktorkátok is! Írdd be GYK keresőbe: Más szemében a szálkát...

Olvasd el, és utána kérdezed meg azt is,hogy ki számoltatja el Orbán Viktort!

2010. szept. 16. 20:07
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

"a lóf..t van igazuk"

Megjött a fanatikus Fidesz-hívő a komoly és ütős érveivel :D

2010. szept. 16. 20:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. - Ez egy régi-régi magyar közmondás. Úgy látszik, már elődeink is találkoztak hasonló szituációkkal...

Pedro

2010. szept. 16. 21:32
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki értelmessen válaszolt!!az első két válaszoló nem is a krédésre válaszolt hanem offolt...,nem is értem minek irtak ide?

Egyébként meg nem vagyok naiv,de azért a legtöbben ezért szavaztak a fideszre,mert anniyra hangoztatták,hogy a bűnösök el lesznek számoltatva!Erre fel még mindig ott röhögcsél Gyurcsány a parlamentben.... Egyébként Vonának is csípi a szemét és hangot is adott a parlamentben ennek!!No akkor meglátom mi lesz,mert ez nem maradhat igy büntetlenül,hogy kifosztják az országot az embereket legatyásitják,és ők ott vigadnak minden retorzió nélkül a parlamentben mintha semmi se történt volna...

2010. szept. 16. 22:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Naív vagy, és iszonyú nagyot fogsz csalódni, de nem vagy egyedül..
2010. szept. 16. 22:39
 17/24 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=UTcdhiCu-yo

Azt hiszem a fenti felvételről egyértelműen kiderül a válasz

2010. szept. 17. 13:05
 18/24 anonim ***** válasza:
A felelőssegre vonast először Orbanon es tarsain kelene kezdeni!
2010. szept. 19. 17:52
 19/24 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót...,csak azt tudom irni,hogy majd elvállik mi lesz,de sztem nem kell 100%-ra venni,hogy itt nem lesz elszámoltatás!

Utolsó,miért is kéne Orbánon kezdeni?Mert Ő kirabolta az országot,vagy mi van???

2010. szept. 19. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:

Orbán éppenúgy kirabolta az országot, mint Gyurcsány és a többiek! Csak Orbánnak nagy a hangja,és a sok ostoba mindent elhisz neki!

Emlékezz az előző kormányzására,de ne az általuk közölt statisztikákra,hanem arra,ahogy kormányzott!

2010. szept. 19. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!