Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a legfőbb oka, hogy a...

Mi volt a legfőbb oka, hogy a Fidesz nyert a 2022-es választásokon?

Figyelt kérdés
Most nem arra vagyok kíváncsi hogy az ellenzék mit csinált rosszul. A győzelem szempontjából kérdezem csak.

2022. ápr. 28. 18:08
A kérdező szavazást indított:
választások előtt pénzosztogatás
kormánypropaganda mindent elsöprő ereje, lejáratások és az ellenzék tiltása a közmédiából
Gyurcsányozás MZP negatív lejáratása
Ukrán - orosz háború és biztonság iránti vágy a nép részéről
miniszterelnöki vita elmaradása
a Fidesz vidéki beágyazottságának szilárdsága
választási törvények és alaptörvény öncélú megváltoztatása kialakítása
Fidesz hívekre jellemző vallásos fanatizmus
kétes eredetű végtelen választási pénz
Orbán Viktor nagyszerű kormányzása amit felismertek az emberek
37 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon egyoldalú válaszokat adtál meg.
2022. ápr. 28. 18:09
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Az ellenzéknek ha lett volna egy jó programja és azt hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hozza, talán nyerhetettek volna.
2022. ápr. 28. 18:11
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Az ellenzék bénázása, ez volt a legfőbb ok.

A Fidesz 2-3%-ot tudott csak erősödni, ha az ellenzék hozza a saját 2,6-2,7 millió szimpatizánság akkor nem ez lett volna a végeredmény.

Ha a Fidesz szereplése érdekel akkor abban benne volt:

a háborútól való félelem,

az hogy rengeteg ember él jobban mint 4 év,

komolyan veszik a munkát és vidéken is kampányoltak,

illetve hogy profin politizálnak, nem nyilatkoznak össze vissza egymásnak ellentmondó hülyeségeket.

2022. ápr. 28. 18:13
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Makizaj sok ostobasága.
 5/17 A kérdező kommentje:

Mondom nem az ellenzék szempontjából kérdezem. Másfelől meg a program egyáltalán nem érdekelte az embereket már választások óta.

Miért lenne egyoldalú a választás ott van az utolsó lehetőség meg az ukrán háború is. pl.

6/17 anonim ***** válasza:
3%

Egy példa az ellenzék többkulcsos szja-t akart a Fidesz egykulcsosat.

Nekem az egykulcsos szimpatikus.

2022. ápr. 28. 18:16
 7/17 anonim ***** válasza:
19%
Hiába nem az ellenzék szempontjából kérdezed, mert a választást a pártok között kell hozni és ha két nagyon jó ajánlat van akkor az egálra jön ki, ha két nagyon rossz az is, de ha csak az egyik bűn rossz, mint amit az Összefogás ajánlott akkor az felértékeli a többi lehetőséget. Ezért erősödött meg a Mi Hazánk meg a Kutyapárt is, mert annyira nem volt jó ajánlat ellenzéki részről. A Fidesz meg csak hozta a szokásosat.
2022. ápr. 28. 18:19
 8/17 anonim ***** válasza:
24%
El nem hiszed, hogy mik döntöttek a legkülönfélébb társadalmi csoport fejeiben. Én pl vidéki magasan kvalifikált kutató vagyok. Megnéztem MZP-t és tetszett a programja is. Már már leszavaztam volna, de a porhanyós krumpli bársonyós íze oly kellemesen csiklandozta az ízlelőbimbóimat, hogy gyermekként édesanyám hasában való fickándozásomra emlékezetett és leszavaztam Orbánra
2022. ápr. 28. 18:22
 9/17 A kérdező kommentje:
8-as értem én szóval a krumplileves az legyen krumplileves erre célzol és a kádárizmus élő nagymesterére Orbán mini-Putyin Viktorodra. Rendben kedves magasan kvalifikált :)))
2022. ápr. 28. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem hatékonyan kampányoltak a bérkommentelők a Gyakorin, pl. te is.
2022. ápr. 28. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!