Dés László zenész milyen politikai oldalon áll?
Figyelt kérdés
Fideszes? Vagy balliberális? Esetleg független? Csak azért kérdezem, mert ha egyértelműen balliberális nézeteket vall, és emiatt mennének esetleg a balliberális fanatikusok csápolni neki a koncertjére, akkor kihagyom. A legjobb az lenne, ha független, politika semleges lenne, és önfeledten lehetne menni kikapcsolódni a koncertjére. Nekem az, hogy O1g, az nem kikapcsolódás, még burkoltan sem.2022. ápr. 28. 11:54
2/11 anonim válasza:
Liberális, de nem politizál a koncertjein, mint sajnos az utóbbi években Bródy.
3/11 anonim válasza:
Dés László egyértelműen ballibsi.
De ne ne ettől tedd függővé,ha szereted a zenéjét, nyugodtan menj el.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy amúgy, hogy áll, melyik párttal szimpatizál, csak nem azért megyek, hogy politizàlást hallgassak, burkoltan sem.
2022. ápr. 28. 12:21
5/11 anonim válasza:
Megértelek, Bródytól nekem is kifordul a belem, mondjuk talán azért is, mert zeneileg is nullam amit művel..
Viszont vannak olyan ballipsi zenészek, akiknél el tudok vonatkoztatni a politikai szimpátiájuktól, mert tetszik a zenéjük.
6/11 A kérdező kommentje:
Főleg amikor arról énekel, hogy ő ide minden migránst beengedne dokumentumok nélkül is szívesen. És aki nem így gondolkodik, az egy rasszista, náci rohadék.
2022. ápr. 28. 13:33
7/11 anonim válasza:
Dés László szerzeménye, autentikus előadókkal és helyen:
8/11 anonim válasza:
#6: Ez melyik szám, amit mondasz?
9/11 A kérdező kommentje:
Ez jó szám. Kulka Jánossal és Koncz Zsuzsával a Pályaudvaron
2022. ápr. 28. 17:22
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem Kulka János az Életképekben tetszett, meg a Szomszédokban is. Azt mondják, hogy meleg, nem tudom egyáltalán igaz-e ez, de ha igaz, akkor sincs közünk hozzá, nem zavar. Hegyi Barbarával jó párost alkottak az Életképekben, eszembe sem jutott, hogy meleg lehet. De a Gandalfot (Gyűrűk ura) alakító színészről is kitalálták, hogy meleg. Kedvenc karakterem pedig amúgy a filmből.
2022. ápr. 28. 17:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!