Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldal mit szól hozzá, hogy...

Baloldal mit szól hozzá, hogy még se jönnek a megszorítások a választások után ahogy mondogatták?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy már kb. 8 éve ezzel riogatnak, hogy na majd akkor most, na majd akkor ekkora, na majd akkor akkor, na majd akkor ezután na majd akkor azután , de valahogy sose jönnek azok a fránya megszorítások a Fidesztől valahogy csak a béremelés, családtámogatás, rezsicsökkentés , SZJA visszatérítés, 13. havi nyugdíj és még napestig lehetne sorolni amivel kedvez a népnek, hát hol vannak azok a fránya megszorítások?
2022. ápr. 27. 17:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Dzsoki ***** válasza:
65%
Mindenevő vagyok. Ettől még nyilván,hogy lesznek megszorítások,kiigazítások. A rezsicsökkentésről már lehet tudni,hogy ilyen formában,nem lesz. Bízunk benne,hogy csak fokozatosan lesz kivezetve! Továbbá,szektorális adók bevezetése várható. Az igaz,hogy nem lakossági,de a termékek,szolgáltatások árában,mi fogjuk megfizetni. A tanárok siránkozása már tényleg felháborító! Téli,tavaszi,nyári,őszi,sí,hó meg még ki tudja,hogy milyen szünetek mellett,5+2-ben dolgozva,helyén valónak tartják,hogy a kereskedelemben vasárnap is dolgozzunk,50 százalékos pótlék mellett!! Akkor amikor a munkájuk minőségét jól példázza egy Észbontók vagy Lángelmék műsor.
2022. máj. 2. 00:30
 42/61 tobas ***** válasza:
89%

Inkább az a szánalmas, hogy mennyit tudnak siránkozni mások, hogy bezzeg a tanároknak ilyen fizetett szünet meg olyan kevés munka, de annyira már mégsem jó, hogy ő is váltson és azt csinálja.

2022. máj. 2. 01:04
 43/61 Dzsoki ***** válasza:
42%
Kedves tobas! Láttál Ésbontók vagy Lángelmék adást vagy sem? Egyébként 58 évesen,kicsit későinek tűnik,hogy a Tanári Diploma megszerzése érdekében,elkezdjem a tanulmányaimat. Indítványozom,hogy a tanári munka eredményét,illetve eredménytelenségét is legyél kedves beleszámolni a jövedelmükbe! A PISA teszt,már csak objektív. Évről évre,a magyar diákok,rosszabbul teljesítenek.
2022. máj. 2. 01:19
 44/61 tobas ***** válasza:
67%

"Láttál Ésbontók vagy Lángelmék adást vagy sem?"

Láttam már részt belőle. A felnőtt lakosság hány százaléka is fordult meg ezekben a műsorokban, 60% vagy talán 80%?

"Egyébként 58 évesen,kicsit későinek tűnik,hogy a Tanári Diploma megszerzése érdekében,elkezdjem a tanulmányaimat"

Még szerencse, hogy nem kell tanári végzettség az oktatáshoz. Milyen végzettséggel rendelkezel?

"Indítványozom,hogy a tanári munka eredményét,illetve eredménytelenségét is legyél kedves beleszámolni a jövedelmükbe!"

Mi a munkájuk objektív mérőszáma?

"A PISA teszt,már csak objektív"

Valóban az lenne?

2022. máj. 2. 01:44
 45/61 Dzsoki ***** válasza:
31%
Mitől,nem objektív egy nemzetközi felmérés? Kereskedelmi érettségivel,egykori Csemege Kereskedelmi Vállalat házon belüli boltvezetői végzettséggel,illetve OKJ általi Kereskedelmi Menedzser bizonyítványom is van. Mit tudsz ajánlani? A jelenlegi állásom helyett,tudok vállalni mást,ha megérné! Egyébként ünneplőbe öltözött a szívem,amikor azt olvastam,hogy személyem fontosabb,mint az eredeti kérdés! Ettől még biztos,hogy rólam kell szólnia a történetnek és nem az eredeti kérdésről?
2022. máj. 2. 01:53
 46/61 tobas ***** válasza:
74%

"A jelenlegi állásom helyett,tudok vállalni mást,ha megérné! "

Miért ne érne meg? Rengeteg szünet és szabad hétvégék, mi más kell még?

Kereskedelmi dolgozóként gondolom kiválóan értesz a matematikához, sőt végre valaki valós pénzügyi ismereteket is oktathatna, amit szerintem nagyon kellene. Talán ennél fontosabb, hogy megtaníthatnád hogyan kell átverni és lehúzni az embereket.

2022. máj. 2. 11:34
 47/61 Dzsoki ***** válasza:
46%
Köszönöm. Tegyünk egy próbát! Írjál privátban,hogy hol,mikor tudnék előadást tartani! Utána megbeszéljük,hogy továbbra is együttműködünk vagy ennyi volt?
2022. máj. 3. 11:11
 48/61 tobas ***** válasza:
100%
Egyetemeken szokott lenni próbaelőadás és én nem felsőoktatásról beszéltem. NAT kompatibilis óra- és tantervekkel, dolgozatok és feleltetések, diákok versenyekre kísérése, ahogyan azt illik.
2022. máj. 5. 13:20
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem értem, milyen logika mentén állítja bárki is, hogy a tanárok csak ennyi fizetést érdemelnek. Nem normális, akinek ez a véleménye, és az ilyen megérdemelné, hogy a gyerekét az iskolában ennek a fizetésnek megfelelő színvonalon oktassák (csak a gyerek nem ezt érdemelné, mert ő nem tehet róla, hogy ilyen szülei vannak). Ennyi fizetésért még szimpla gyerekfelügyeletet sem kellene vállalni, nemhogy tanítást!
2022. máj. 5. 18:30
 50/61 A kérdező kommentje:

Sajnos ilyen színvonalon oktatják, sőt még rosszabb. Valamelyiknek a havi nettó 100 ezret se adnám oda

2022. máj. 5. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!