Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az elmúlt 100 év legsikeres...

Ha az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 évén vagyunk túl miért kell hatósági áras benzin, meg hatósági áras csirkehús, liszt, stb.?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 17:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Való igaz, az egy másik kommentelő volt, akinek én írtam, hogy szerintem nem nyílt az olló. Amire te kétkedésed fejezted ki.

Ez nem úgy működik, hogy te állítasz valamit, és majd más keres rá alátámasztást, azt neked kell. :)

2022. ápr. 28. 22:47
 22/23 anonim ***** válasza:
65%
17) "azért hagyott le minket Szlovákia, Lengyelország, a balti államok, és pillanatnyilag Romániával versenyzünk." Szlovákia, Lengyelország 2005-ben hagyta le Magyarországot, de ez ne zavarjon.
2022. ápr. 29. 00:00
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

tessék a német gazdasági szaklap tavaly októberi elemzése: 10 legszegényebb európai ország: 3 Eu.s ország is közte van. Bulgária, Románia, Horvátország, viszont Magyarország nincs közte

[link]

2022. ápr. 29. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!