Izrael miniszterelnöke Naftali Benet eltudná intézni hogy Magyarorazág ellen ne induljon eljárás az EU ban?
"profi kémszoftvert az NSO nevű izraeli cég fejlesztette ki, és a vállalat a Pegasust csak az izraeli védelmi minisztérium engedélyével adhatja el"
Szerintem tudhatnak olyan dolgokról amikkel el lehet érni bizonyos dolgokat :)
Kérdező, #13 észrevételedhez. Igen, (többé kevésbé, de a miénknél erősebben) demokratikus jogállam, miután kezdetben pénzért, később a szokásos hódító eszközökkel elvette a földjét az ott élőknek, gettókba szorította őket. igen, miután erről a (saját földjükön) menekülttáborokba kényszerített gyerekek terrorral, kődobálással fejezik ki véleményüket, a zsidó katonák demokratikusan gépfegyverrel válaszolnak.
A történelmük részleteiért keresd Ari Shavit, kiváló zsidó újságíró magyarul is olvasható könyvét, a menekülttáborok eseményeiért pedig az internet számtalan videóját.
ma(04.28) 14:50
A történelem nem 1948-ban kezdõdött, még csak nem is 1917-ben, tudtad?
++++
Kérdezõ, ma 15:47, én zsidó vagyok, de azért nem vonom kétségbe, hogy az arabok között is vannak értelmes emberek, nem is kevesen. Csak hát nekik azt tanították, hogy mi meghamisítottuk a Tórát, igaz azt még egyszer sem tudták megmondani, hogy mikor és hogy pontosan melyik részét és mi volt eredetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!