Miután a baloldal mindent tönkre vágott, hogy tudták az Orbán-kormányok stabilizálni a helyzetet?
2022. ápr. 26. 15:22
1/12 anonim válasza:
Úgy, hogy a globális gazdaság megszaladt és dőlt a pénz az EU - bol soha nem látott mértékben.
Majd most, hogy beutott a xar kiderül mit tudnak m
2/12 anonim válasza:
Kifogtak egy tízéves konjunktúrát, és szétszórták a bejövő pénzt. Ezt csinálták. Most viszont fordul a világ, úgyhogy kiderül az igazság.
3/12 anonim válasza:
SEHOGY. Minden pont olyan szar, NINCS változás.
4/12 Shai-Hulud válasza:
Hát én olvastam már néhány seggnyaló cikket, de ez übereli a legtöbbjüket.
De jó lenne végre egy egyszerű objektív, tárgyilagos, tényekre alapozott cikket olvasni!
Jó, tudom, naív vagyok...
5/12 anonim válasza:
1# annyira dől a pénz, hogy már fél éve semmit sem kapunk az RU-től és közben CSOK adóvisszatérítés is volt
6/12 anonim válasza:
#5 Lehet, hogy semmit sem kapunk fél éve az EU-tol. Pontosabban amit kapunk az marad OV és bandája kezében az utolso buznyákig! Igy érted?
7/12 anonim válasza:
5: És előtte mennyit is kaptunk? Meg ha már adó visszatérítés, hogy is volt az a felvett hitel?
8/12 anonim válasza:
Bizóny, Sóse vót még ijen erős a fórint meg enyire alacsony az eladósodotcság!!4!
Mi lene it ha még mindig a balódal vóna :(
9/12 anonim válasza:
Az adóság nagyobb, mint valaha, ellopták a magánnyugdíjakat, tönkretették a forintot illetve kifogtak 10 év világszintű recessziót. Meg tömte őket az eu. Az lesz érdekes, hogy most a válságban mihez kezdenek.
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem stabilizáltak semmit. Lakhatáson és élelmiszeren kívül másra nem tudok költeni. Egy cipőt nem tudok megvenni, annyira nulla a fizetés itthon. Megéri a Fideszre szavazni, ez kell nekünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!