Mi a véleményetek arról hogy a Mi hazánk sikeresen szabotálta a budapest prájdot?
A Mi hazánk lefoglalt minden nagyobb utat ahol látványos módon vonulni tudna az LMBTQP menet.
Az LMBTQP csapat gyorsan össze is gyült és azt mondják hogy a Szíriusziak is látni fogják a felvonulást,igaz azt nem tudják még hol lesz.
Tibiatya is gratulált a Toroczkai úrnak.
Mi a véleményetek a Mi hazánk újabb sikeréről?
Az a véleményem, hogy ennél fontosabb dolgokkal is foglalkozhatna a Mi Hazánk, ha már a parlamentbe juttatták az emberek.
Egy biztos, ettől nekem semmivel sem lesz jobb az életem, nem fogok jobban élni. De kinek mire van igénye.
Foglalkozhatnának valami értelmesebb dologgal is.
Ha ilyesmiket cisnálnak, ehhez tök fölösleges volt pártot alapítaniuk meg bejutniuk az országgyűlésbe, ezt akármelyik civilszervezet is megtehette volna.
Döntsék el, hogy politizálni akarnak vagy hülyéskedni, és tartsák magukat ahhoz.
Magyarországon a homoszexualitás fel lett számolva, le a kalappal.
pfff....
Jól írják előttem vonulnak majd máshol a belvárosban.
Halkan megjegyzem a homoszexualitás megjelenítése tiltott kiskorúaknak a gyermekvédelmi törvény szerint ez alapján nem is lehetne engedélyezni az eseményt közterületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!