Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mi lesz a civilek sorsa...

Vajon mi lesz a civilek sorsa az Azovstal üzemben?

Figyelt kérdés

Van még esély evakuálásra vagy éhen/szomjan halnak? Vagy kijönnek elkeseredettségükben és lelövik őket?

Napok óta ezen agyalok,hogy mi lesz szerencsétlenek sorsa.. :(

2022. ápr. 23. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Így, vagy úgy, de megnyúvadnak.
2022. ápr. 23. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Az oroszok megölik mindet, hozzádobják a korábban lemészárolt több tízezer hullához a mariupoli tömegsírba, majd Zelenszkijt hibáztatják érte.

A magyar kormány természetesen Putyinnal egyetemben kizárólagosan Zelenszkij és az ukránok viselkedését fogja kritizálni a témában, az soha nem fog felmerülni, hogy esetleg az oroszoknak felelőssége lenne abban, hogy kiket gyilkolnak halomra.

2022. ápr. 23. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Megadhatnák magukat, csak az azovosok nem hagyják. Valószínűleg éhen fognak halni, mert az azovosok maguknak tartják meg az összes kaját.
2022. ápr. 23. 18:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Àhh,én ezt nem nem vagyok képes elfogadni,látván a pár hónapos kisbabákat,gyerekeket..Szörnyű

Úgy tudom az oroszok felajánlották a tűzszünetet,amennyiben feladják magukat az ukránok a gyárnál,de mégis ki hinne nekik?!

Nemrégiben azt mondták,nem támadják mégsem az üzemet,de azóta meggondolták magukat...Kb.így lehet hinni nekik.

2022. ápr. 23. 18:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem kötekedésképpen,de nekem nem éppen úgy tűnik,hogy "fogva tartanák őket" és akaratuk ellenére lennének ott.

[link]

2022. ápr. 23. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Legyilkolásszák őket az azovosok.
2022. ápr. 23. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
27%

"Valószínűleg éhen fognak halni, mert az azovosok maguknak tartják meg az összes kaját."

Azért tartják benn a civileket, hogy végül legyen mit megenni, ha elfogy a rendes kaja. Ez náluk alap. Aztán persze ráfogják az oroszokra, hogy kannibálok!

2022. ápr. 23. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

"Nem kötekedésképpen,de nekem nem éppen úgy tűnik,hogy "fogva tartanák őket" és akaratuk ellenére lennének ott."

Logikus, hogy egy aktív harci terület katonai támaszpontjára mennek önszántukból a civilek, ahelyett, hogy buszokkal/gyalog/akárhogy nyugatra menekülnének. Bőven lehetett tudni előre, hogy jönni a fognak az oroszok, ha önszántukból mentek oda, akkor nem egy észlények, már bocs!

2022. ápr. 23. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:
44%

Szóval pontosan ahogy írtam, rajtam EGYETLEN EGY embernek se jutott itt eszébe, hogy az oroszoknak bármi felelőssége lehet egy olyan helyzetben, ahol az oroszok halomra erőszakolják, kínozzák és gyilkolják egy másik ország lakosságát.

De arra mindenkinek jutott ideje, hogy leírja, hogy a meggyilkolt lakosság mennyire rossz.

Abszurd, hogy a propaganda mit megetet az emberekkel. Egészen elképesztő.

2022. ápr. 23. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem az Azovosok megölik őket, és ráfogják a ruszkikra (mint mindent).
2022. ápr. 23. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!