Miért pont Orbán Viktor a példaképed?
"kisbarátom, annyi eszem azért van, hogy a "magyarok" szót nem írom nagybetűvel. :)"
De attól még looser vagy!!!
"de hát kisbarátom, nem nekem kellett külföldre mennem, hogy ott valami kuli munkát dolgozzak. Tökéletesen megélek itthon is, kösznönhetően annak, hogy szereztem több egyetemi diplomát. Tudod mi az? Egy olyan hely, ahová te sosem fogsz bejutni. Legfeljebb valami kuli munkát végezni, he-he! :)"
Jaa! Azt nem írtam, hogy itthon a hazámban van több mint egy milla nettóm, mert én nem büfészakon végeztem!!!
"Ne a múlton rugózz!! A jövő legyen előtted! "
A hitelesség hiányára utalunk. 0 hitelesség van benne, minden szava ellentmond magának, és ez a jövőben se lesz másként. Az ellentmondások tünetei a jellemének, és a jelleme meghatározza a politikáját.
Eddig is hazudott, most is hazudik. Csakis az számít neki, hogy tudjon lopni, hatalmat harácsolni, és ennek érdekében azt mond, amit szükséges, de ezzel nem az ország érdekét szolgálja, éppen ellenkezőleg.
"álmodban, kisbarátom, álmodban! :)"
Csak nevetni tudok rajtad kisbarátom, hogy milyen szánalmas vagy a büfészakon végzett diplomáiddal!! Elmehetsz vele a legkissebb helyiségbe. Ugye, hogy looser vagy?? Ne oszd az észt, mert neked nincs!!
"kisbarátom, bizonyítsd, amit állítasz. :)"
Mindenki figyeljen!! Az okos büfészakon végzett beindult, és bizonyítékot követel. Így próbálja a vitát terelni, mert nagyon okos!! Hát... Diplomás!! Te nem a Makizaj rokona vagy?? Nekem is van néhány, nem büfészakos, de nem hangoztatom!! Szóval looserkém, semmi közöd semmihez, de ha akarod megmondom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!