Az ellenzéknél miért gondolják a nagy vereség ellenére is, hogy amit csináltak, ahogy kommunikáltak, azzal minden rendben volt?
Egy nagy vereség után az ember próbál következtetéseket levonni,
próbálja megtalálni, hogy mi volt a gond, mit lehetett volna másképpen csinálni, hogy legközelebb kijavítsák ezeket a hibákat, és győzzenek. Az mire jó, hogy "mi mindent tökéletesen csináltunk, csak hülye vidékiek", meg ehhez hasonlók? Ezzel legközelebb ugyanúgy veszíteni fognak.
"A neoliberalizmust (férfi szüljön meg ilyenek) valóban nem értem"
Hát az látszik mivel a neoliberalizmus az egy gazdasági dolog nem politikai vagy társadalmi
" neoliberalizmus a manapság terjedő közhiedelemmel ellentétben nem politikai, hanem közgazdasági fogalom, a gazdasági liberalizmus egyes doktrínáinak a címkéje"
Megjegyzem rengeteg jobboldali politikus csinálja ezt a rendszert. Főleg a Fidesz
Az a ti bajotok, kedves Kérdező, hogy mindent összemostok.
Én baromi nagy liberálisnak tartom magam, de a túltolt PC-től, a mindenki baromságát el kell fogadni mentalitástól én is a falra mászok.
Sőt, kapaszkodj meg, liberálisként azt mondom, hogy a transzneműség betegség, illetve szeretem a rasszista vicceket. Na ilyenkor mi van?
Nagy részünk nem gondolja így.
Olvasd el Békesi László facebook-oldalán az április 4 hétfői írását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!