Aki nem akar EU, illetve NATO tagállamban élni, már most költözhet olyan országba, nem értem, minek kellene ehhez népszavazás. A Fidesz tudja, hogy mindkét szövetségre szükségünk van, nem vagyunk önellátok, és nem lennénk képesek megvédeni magunkat, kicsik vagyunk, és valahogy kisírták eddig is a pénzeket, amik aztán a zsebükbe vándoroltak, erről nem mondanak le.
2022. ápr. 21. 13:54
12/28 anonim válasza:
10: ez igaz, bár von der Leyen segíti az EU tagokat, a baj azzal van, hogy ez a segítés az oroszoknak árt, így pedig nem segítés. Vegyünk gázt rubelben Putykótól, szerintem így helyes.
2022. ápr. 21. 13:55
13/28 anonim válasza:
Az EU esetében egyértelmű, hogy a Huxit már a spájzban van. Eljárást indítottak ellenünk, a támogatásokat megvonják. Ki vagyunk rekesztve az EU-ból. Annyira még a magyar sem lehet mazochista nép, hogy egy olyan "szövetség" tagja akarjon maradni, ahol mindenki utál minket.
A Nato alapvetően lényegtelen lenne, mert nem vagyunk veszélyben, de jelenleg az oroszokkal való szövetségünket gyengíti a tagságunk. És ha eszkalálódik a háború, a Nato simán bele fog rángatni minket is. Szóval az onnan kilépés is egyre aktuálisabb lesz.
2022. ápr. 21. 13:58
14/28 anonim válasza:
Ha kilépünk az EU-ból, mit fog ellopni ez a mocsok szemét banda? Amit a nemlétező magyar gazdaság "termel"? Ennek a csuti féregnek soha nem számított az ország és az emberek. Csak a pénz és a hatalom. Igaz, hogy mentálisan nem 100-as, de annyira nem hülye, hogy levágja az aranytojást tojó tyúkot.
Ami a NATO-t illeti... Azért ad egy minimális kis biztonság érzetet.
2022. ápr. 21. 14:03
15/28 anonim válasza:
15
Bajban lehet a magyar ellenzékiség, ha ilyen válaszadók alkotják a törzsgárdát.
2022. ápr. 21. 14:12
16/28 anonim válasza:
Vagy inkább a haza van nagy bajban az ILYENEK miatt, mint te 14:12.😉
2022. ápr. 21. 14:25
17/28 anonim válasza:
Ha hallgatnánk az eszünkre, és kicsit visszaemlékeznénk a magyar történelemre, akkor szerintem rögtön tudnánk a választ.
2022. ápr. 21. 14:41
18/28 anonim válasza:
Szent István király a nyugathoz húzott.
2022. ápr. 21. 14:43
19/28 anonim válasza:
Az 1900-as évektől gondoltam. Te is ilyen tipikus ellenzéki vagy ugye? azok tudják mindenki szavát kiforgatni.
2022. ápr. 21. 14:46
20/28 anonim válasza:
Elvesztettünk 2 világháborút, feldarabolták az országot, ott volt Trianon, baromi sikeresek voltunk az 1900-as évektől. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!