Még ezek után sem náci párt a Mi Hazánk?
5:10
Még ezek után sem tettek semmit a karlendítő ember ellen a Mi Hazánkosok.
Toroczkai László a lenti videóban egy olyan nőt ölelget, aki kijelentette, hogy az országban nem kellenek se zsidók se cigányok.
A "hölgy" 3:15-nél
Toroczkai ölelgeti ugyanezt a nőt 2:52-nél
Tényleg ennyire vakok az emberek? Ti még akkor is azt mondanátok, hogy a Mi Hazánk nem náci párt, ha úgy köszönnének Dórának, hogy Heil Dóra! :)
Ez olyan, hogy van egy náci vagy komcsi a Fideszben, Momentumban, bárhol, tehát náci, komcsi párt.
Egyetlen náci sem tartja nácinak őket. Ők csak tudják már.
Jelenleg a kisebbségi bűnözés és e demográfiai folyamatok a nagyobb probléma. nem az, hogy valakinek ez nem tetszik (azaz balos szóval náczi).
Jó lenne, ha a fenti két kisebbség betartaná a törvényeket, és mondjuk nem csinálna Tanácsköztársaságot vagy ÁVH-t a magyarok ellen. mikor csak teheti.
Be kellene már fejezni ezt a nácizásos szövegelést!
Mivel a jobbik már "hivatalosan" nem náci párt, akkor sem ha karlengetős videók kerültek ki a politikusaikról, ha zsidóztak, ha listázni akartak, ha a Duna parti cipőkbe köpködtek stb. stb. így el lehet felejteni a mutogatást másokra is.
A nácizás már 20 éve is elcsépelt duma volt, de amióta szépen összeálltak a "nácikkal" pont azok akik őket pár hónapja még nácizták, ez már nevetséges.
Találj ki valami újat kérdező!
Kellene egy olyan opció, hogy: "Nem náci, de szeretne az lenni!"
Ez volna a pontos válasz.
1-es "A nácik kihaltak"
Ez igaz. De a mihazánkosok gyászolják őket! :-)))
Dehogynem. A mh náci, az összfogásban jól megférnek egymással a fasiszták és a kommunisták.
Értelmes ember a szélsőségektől mentes fideszre szavaz. Gondolom, te is így tettél
Ez kb olyan, mint amikor a náci előadja, hogy nem vagyok náci, de azért a zsidókat cigányokat jó lenne kiírtani. Meg akkor már a b+zikat is. Meg mindenkit aki nekem nem tetszik. Bárcsak kedvemre gyilkolhatnék. Én jobban tudom hogy ki élhet és ki nem, mert én vagy a magymagyarországh.
De nekik a náci sértő, ezért hívom ezeket közönséges patkánynak.
Jelenleg a kisebbségi bűnözés és e demográfiai folyamatok a nagyobb probléma"
Probléma, de nem a legnagyobb probléma. Egy nácinak viszont semmi más nem létezik.
Meg az se mind1 hogy ki hogyan akarja megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!