Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van valamilyen bizonyíték rá...

Van valamilyen bizonyíték rá hogy Magyarországon sok rasszista, homofób, egyéb "nem-PC" ember van?

Figyelt kérdés

Mármint viszonylagosan nézve.

Kizárva:

-szubjektív tapasztalat

-áltudomány

-politikailag erősen motivált anyagok

-nagyon közvetett, logikailag hibás belemagyarázás

2022. ápr. 21. 00:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

#10 Remélem, ezt csak poénnak szántad.

Az, hogy heteroszexuálisként nem vágysz homofób kapcsolatra, ill. nem veszed szívesen a homoszexuálisok megkörnyékezését, teljesen természetes, ez nem homofóbia. Ahogy heteroszexuálisoknál sem veszi szívesen akárki részéről az ember a közeledést, és nem is KELL akárkivel kapcsolatot létesítened, csak mert másik nemű.

Az viszont gáz, ha neked bajod van azzal, hogy mások hogy élnek, és te feljogosítva érzed magad arra, hogy beleszólj mások magánéletébe.

Az meg mégnagyobb gáz, ha rettegsz a homoszexuálisoktól. Tulajdonképpen mitől félsz igazán? Mitől véd meg ez a félelmed, mint az immunrendszered?

Ha így fogalmazol, akkor nekem az a sanda gyanúm, hogy bizony te nem vagy egészen heteró, viszont nagy elfojtások vannak benned.

Élj boldogan!

2022. ápr. 21. 04:10
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

11-eske, így igaz, a szélsővérliberális, meghatározhatatlan szexuális vonzalmú emberkék is folyamatosan késztetést éreznek arra, hogy belepofázzanak, egy hetero ember hogy éljen....

Jah, bocsika, már megint ez a libbant kettős mérce megint...

Te meg a heteróktól rettegsz, meg a rendtől, a rendszerszintű értékektől, az egészséges neveléselmélettől, meg úgy ampakk a tudástól, tudományoktól.

Ez nem gáz kiccsillag?

Van egy sanda gyanúm, te a kecskéket is kívánod éjfél után, de már megint elfojtod magadban. Ne légy butus.

Te is élj boldogan, nyuszifül.

2022. ápr. 21. 04:55
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

#12, ki kell ábrándítsalak: heteroszexuális vagyok, szóval ez mellé ment.

A másik pedig én még egy homoszexuálissal se találkoztam, aki felháborodott volna, hogy heteroszexuális vagyok. Olyat, aki kifejezetten rettegett volna a heteroszexuálisoktól pláne nem láttam. Ha te igen, akkor leírnád a konkrét esetet, hogyan történt?

A homoszexuálisok és mellesleg velük együtt sok heteroszexuális is nem arra éreznek késztetést, hogy a másik hogyan élje meg a szexualitását, hanem arra, hogy ne pofázzanak bele mások abba, hogy ők ezt hogyan tegyék. Többször olvasd el, hogy megértsd: a fóbia és a belepofázás nem a szexualitás része.

A személyeskedő hangnemed alapján úgy látom, nagyon frusztrált lehetsz, ezt őszintén sajnálom. Szerintem valójában neked nem mással és másban kell keresni a hibát hanem önmagadban kell megtalálnod a boldogságodhoz vezető utat. Sok sikert ehhez!

2022. ápr. 21. 05:22
 14/16 Isti22 ***** válasza:
78%
Kedves kérdező, vannak felmérések, könnyen meg is találod őket; a kérdés, hogy elfogadod-e ezeket bizonyítéknak? :)
2022. ápr. 21. 06:32
 15/16 A kérdező kommentje:

14#

link?

2022. ápr. 21. 06:45
 16/16 Isti22 ***** válasza:
58%
Csak be kellene pötyögnöd a Google-be, de tessék, itt egy példa: [link]
2022. ápr. 21. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!