Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most a magamfajta minek számit?

Most a magamfajta minek számit?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se fidnyák párti,se Gyurcsány párti,tehát akkor se libnyák,se komcsi akkor aki egyikkel se szimpatizál az minek minősül?
2022. ápr. 20. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
magadfajta.
2022. ápr. 20. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Ha nem pártolod Gyurcsányt akkor fideszes vagy. Megvett téged pár kiló krumpliért a Zorbán.
2022. ápr. 20. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Orbánon és Gyurcsányon kívül mással sem szimpatizálsz a politikából? Mondanám, hogy semleges vagy, de ez sem teljesen igaz, mert nézeteid biztosan vannak a világról. Legfeljebb nincs olyan párt ma Magyarországon, ami képviselné azokat. Sokan érzik így.
2022. ápr. 20. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Még az is megtörténhet, hogy normális!
2022. ápr. 20. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk, ez vonatkozik az MSZP-re is(tehát ha ezek elindulnak masszába nem kap szavazatot az se akire szavaznék, Momentum.

De a narancsos illiberálisokra se, akik hangoztatják hogy pfúj komcsik, és ők a legnagyobb komcsik. A rendzerük is effajta despotizmus felé halad. pfúj

2022. ápr. 20. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sokan tartozunk ebbe a kategóriába, nem minden fekete és fehér, mint ahogy azt a Fidesz beállítja.
2022. ápr. 20. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk"

Ennyi. Lebuktál fidder. Tudtam én, hogy Orbán csicskása vagy.

2022. ápr. 20. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
6 és 7 kommentet vicces párba állítani. :D
2022. ápr. 20. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:

“ Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk"

Ennyi. Lebuktál fidder. Tudtam én, hogy Orbán csicskása vagy.”

Pont hogy nem! Te nem veszed észre hogy 2018 mikor külön voltak jobb eredményt értek el, mikor együtt? A Márki is megmondta mikor Mucsi Tomival vitázott, hogy ellenzékiek is nehezen szavaznának DKsra, de egy DKs simán átszavaz rá.

A DKt meg a Fideszkommandó sajnos annyira lenyomta. Így változás csak új arcokkal lehet.

2022. ápr. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!