Most a magamfajta minek számit?
Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk, ez vonatkozik az MSZP-re is(tehát ha ezek elindulnak masszába nem kap szavazatot az se akire szavaznék, Momentum.
De a narancsos illiberálisokra se, akik hangoztatják hogy pfúj komcsik, és ők a legnagyobb komcsik. A rendzerük is effajta despotizmus felé halad. pfúj
"Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk"
Ennyi. Lebuktál fidder. Tudtam én, hogy Orbán csicskása vagy.
“ Én nem szavaznék DKra akkor se ha összefogás neve alatt indulnak így nem szavazok rájuk"
Ennyi. Lebuktál fidder. Tudtam én, hogy Orbán csicskása vagy.”
Pont hogy nem! Te nem veszed észre hogy 2018 mikor külön voltak jobb eredményt értek el, mikor együtt? A Márki is megmondta mikor Mucsi Tomival vitázott, hogy ellenzékiek is nehezen szavaznának DKsra, de egy DKs simán átszavaz rá.
A DKt meg a Fideszkommandó sajnos annyira lenyomta. Így változás csak új arcokkal lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!