Bayer Zsolti jól írta ezt Tordairól?
Ha valaki kifogásolná Bayert, akkor Schiffer András is hasonló következtetésre jutott, csak másképp fogalmazott:
Igen.
Az egész ellenzék és nem csak Tordai övön aluli politizálásba kezdett, erre volt a válasz a Fidesz jó nagy gyomrosa...
Én nem nagyon tudom, ki ez az ember, de most megnéztem a wikipédia-oldalát, úgy tűnik, ő is ennek a „hozza a lájkot a neten”-szintű látványpolitizálásnak a híve, mint Jakab. Ránézésre olyan, hogy „egynek elmegy”, de az meglep, hogy pártelnöknek akarják. Mondjuk annyira a Párbeszéd sincs a köztudatban, mint a többi ellenzéki párt.
(OFF: ezt a cikktolvaj Mandinert ne linkeljétek már, olyan rossz, amikor elkezded olvasni a cikket, erre kiderül, hogy ez csak fél cikk és máshol folytatódik. Kattints arra a linkre és azt másold be.)
Nem, egyáltalán nem írta jól. Az élősdi mihaszna bértollnok Bayer jobban tenné, ha visszavenne a saját igencsak nagy arcából, mert értelmes, intelligens emberek szemében egyre nevetségesebbé teszi magát. Hol van Bayer végzettsége, képzettsége és egyáltalán, az értelmi színvonala Tordaiéhoz képest? [link]
Jóval alatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!