Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP tényleg porszívóúgynök...

MZP tényleg porszívóúgynök volt? Miért pont porszívó?

Figyelt kérdés
Mondta hogy kanadába házaló ügynök volt öt hónapig. De miért éppen porszívó? Biztos hogy nem ilyen zepteres lábas vigéc volt?

2022. ápr. 19. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
A porszívó ügynök egy gúnynév a területi képviselőre, MlM értékesítőre.
2022. ápr. 19. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

"Mondta hogy kanadába házaló ügynök volt öt hónapig. De miért éppen porszívó?"

Azért, mert... Nem is volt soha porszívóügynök, csak te is elhitted a sok baromságot amit összehordtak róla :D Telefonszolgáltatásokat árult házalóként, a porszívókhoz soha semmi köze nem volt, ha csak az nem hogy otthonra vett magának egyet.

2022. ápr. 19. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

2.

A porszívó ügynök házaló ügynököt jelent.

Nem porszívóra rábeszélő ügynököt

2022. ápr. 19. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, hogy a fideszesek szemében mekkora rémkép az, ha valaki fiatalon elvállalja a szar munkákat is, mert dolgozni akar, nem pedig beül diploma után a parlamentbe vagy a fideszes haver cégéhez dísznek.
2022. ápr. 19. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Orbán meg KISZ titkár volt, most meg ő nevez kommunistának másokat, akik nem támogatják.

Ha porszívókat árult volna, szerintem az sem lenne ciki, a munka sosem szégyen. Többre értékelem, aki dolgozott mást is a politikán kívül.

2022. ápr. 19. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

"Orbán meg KISZ titkár volt, most meg ő nevez kommunistának másokat, akik nem támogatják."

Ehhez azt felejtik hozzátenni, hogy akkor mindenkinek kötelező volt belépni, pláne ha akart teljesíteni egyetemen.

2022. ápr. 19. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
#2 Én úgy tudom, hogy 5 hétig árult telefonszolgáltatásokat.
2022. ápr. 19. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
#6 Dehogy volt kötelező belépni. KISZ titkárnak lenni meg pláne nem volt kötelező. Még a pártba sem volt kötelező belépni. Csak a közép és felső vezetőkön volt nagy a nyomás, hogy belépjenek, de nekik sem volt kötelező. Főleg nem párttitkárnak lenni.
2022. ápr. 19. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

"Ehhez azt felejtik hozzátenni, hogy akkor mindenkinek kötelező volt belépni"

És tudod miért felejtik el? Mert senkinek sem volt kötelező belépni, teljesen önkéntes alapú volt. Én sem léptem be, senki más sem a családból és még nagyon sokan rajtunk kívül sem. Szóval ne pont nekünk próbálj már hazudozni, mert hamarabb utolérünk mint a sántító ebet.

2022. ápr. 19. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

#6 Csak te meg azt felejted el, hogy Orbán még büszke is volt arra, hogy fölvették a KISZ-be.

https://www.youtube.com/watch?v=EmaBv0JWQTM

2022. ápr. 19. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!