Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezeket a transz influenszereke...

Ezeket a transz influenszereket hogyan lehetne betiltatni, mint Bish Bharbie, Noryna Diamond vagy Private Sabina?

Figyelt kérdés
Nagyon beteg, amit művelnek. Semmilyen korosztálynak nem szabadna látni ezt, de gyerekeknek főleg nem.

2022. ápr. 17. 00:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%

"#9: Akkor ha igény van a gyilkosságra, akkor azt is lehet?"

Ebben csak az az irónia, hogy ahol ezek a tartalmak 99%-ban születnek (az USA) ott tényleg van igény gyilkosságra és lobbiznak is érte republikánusok, csak éppen kivégzésnek hívják :)

2022. ápr. 17. 01:14
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Blaire White egy olyan transz-influencer, akit érdemes nézni szerintem. Nos, a baloldaliak őt "tiltanák be" úgy ahogy te akarod ezeket a no-name senkiket.
2022. ápr. 17. 01:17
 13/29 anonim válasza:
32%
Én is megnéztem k.urvabarbi pár videóját, mert tök kíváncsi vagyok arra, hogy milyen a k.urvák élete, pedig sosem lennék az. Szegényke egy beteg ember. Ha egy gyerek normális családban nő fel, akkor nincs miért aggódni.
2022. ápr. 17. 01:22
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Azt hittem a jobboldal a szólásszabadság új védőbástyája.
2022. ápr. 17. 01:40
 15/29 Salx Narval ***** válasza:
78%
Nem az a beteges amit művelnek kérdező, hanem a "családi" háttér ahonnan jönnek szegénykék, ez ok okozat kérdése sajnos. Én nem látok akkora veszélyt ezekben a videókban ami miatt be kellene tiltatni őket, engem pl végtelenül elszomorítottak. Nem vagyok híve a tiltásoknak mert ilyen alapon szinte mindent be lehetne tiltani, némelyik esti mesét is. A világ baját amúgy sem lehet sokáig véka alá rejteni én e reménytelen próbálkozás helyett inkább a napi szinten történő szülői nevelést, beszélgetéseket és a kérdéseik megválaszolását tartom célravezetőnek. 22 éves a lányom de még mindig átbeszélünk dolgokat bár mostanában inkább az anyját keresi én csak a második vagyok a sorban.:D
2022. ápr. 17. 04:55
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell nézni ennyi az egész, fura valahogy nekem még egyik sem jött sose szembe, aki meg akarja ugy is megtalálja hogy nézhesse, net korában betiltás sosem működik.
2022. ápr. 17. 05:41
 17/29 A kérdező kommentje:
De ezeket egy gyerek is láthatja. Már ezért is be kéne tiltani.
2022. ápr. 17. 12:09
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
Miért kell kiemelni azt, hogy transz? Pusztán azért, mert valaki transz egyből trash contentet készít? Például Freya Holmér tökéletes ellenpéldának. De vannak olyan cisz influencerek is, akik legalább ennyire trashek.. Róluk miért nem írsz ki kérdést?
2022. ápr. 17. 13:05
 19/29 A kérdező kommentje:
#18: Igen, vannak nem transzok is, akiket tiltani kéne, de ezek a transzok különösen ízlésrombolók.
2022. ápr. 17. 13:10
 20/29 anonim ***** válasza:
17%

Nem szabad betiltani mert annál jobban csinálnák sőt elkezdenék magukat sajnáltatni,hogy őket itt üldözik.Mártírkártya kijátszását el kell kerülni.

Olyan társadalom kellene ahol ezek a devianciák senkit nem érdekelnének az érintettek érdeklődés hiányában egyből felhagynának a tartalomkészítéssel.

2022. ápr. 17. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!