2026-ban is meglesz a kétharmad? 💪🧡
Szerintem meg!
Rengeteg ellenzéki van, aki el se megy már szavazni, az összefogás így nem működik, ha meg külön indulnak úgy csak néhány helyen tudnak visszalépni, így ez egy véget nem érô játék! Amíg a DK-MSZP eltűnne Jakabot is vigyék magukkal
Az ellenzéken múlik...
Lehet szidni a Fideszt, én is szoktam, de be kell látni, ez az ellenzék valóban alkalmatlan volt még arra is, hogy szorossá tegye az eredményt.
Fölösleges a médiát hibáztatni, annak semmi köze nem volt ahhoz, hogy belső feszültségek miatt az összefogás valójában soha nem működött.
Ennek ellenére most is "együtt kell maradni" a céljuk - lehet abból még ismét kétharmad.
Attól függ, hogy Orbán újraindul-e 62 évesen.
Ha nem, akkor csak egy sima többséggel nyer a fidesz.
"Lépjünk már tovább, elmúltak a választások, inkább azon legyünk, hogy minél kisebb fájdalommal kimásszunk ebből a gazdasági válságból, amibe tartunk épp."
Éppen ellenkezőleg, érje csak a fideszeseket egy minél nagyobb válság, tapasztalják meg, mennyire képtelen ez a kormány egy igazi, mindent felforgató válságot kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!