Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek ha annyira...

A fideszesek ha annyira békepártiak, akkor miért szeretik Oroszországot?

Figyelt kérdés
Oroszország egy agresszor, csak a baj van vele, ha valakik veszélyeztethetik a békénket, akkor az Oroszország. Miért rajonganak mégis annyira érte? Persze lehet jönni a hátérhatalommal, USA-val stb, de a mi közvetlen biztonságunkat nem ők veszélyeztetik.

2022. ápr. 15. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Zelenszkij egy agresszor, csak a baj van vele, ha valaki veszélyeztetheti a békénket, akkor az Zelenszkij.
2022. ápr. 15. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
Mert Oroszország jó, nyugat felől viszont még jó idő vagy jó ember nem jött.
2022. ápr. 15. 18:14
 13/22 meszike91 ***** válasza:
71%

18:12

Orosz katonák vannak Ukrajnában és nem ukrán katonák Oroszországban.

2022. ápr. 15. 18:28
 14/22 mindentudó99 ***** válasza:
Ki mondta hogy szeretem? A véleményem az hogy ha függünk tőlük olaj es gáz terén nem árt jóban lenni velük. J9bb az amit az Usa csinál embargót vezetett be az olajra. Csak hohy alig vesznek olajat az oroszoktól. Viszont az atomerőműveik orosz uránnal mennek. Anélkül leàlnának. Érdekes arra nem vezetnek be embargót. Képmutatás az egész. De velünk elzáratnák a gázcsapokat is.
2022. ápr. 15. 18:55
 15/22 A kérdező kommentje:
#14: Európában nagyon sokan nem akarják elzárni a gázcsapokat, mert egyelőre nincs alternatíva. Ez egy kényszerhelyzet, nem emiatt gondolom, hogy sokan szeretik Oroszországot. De amikor olyanokat hallok, hogy az oroszoknak drukkolnak, hogy elfoglalja az országot, vagy megsemmisítse Kijevet, akkor az már túlmutat az energiafüggőségen szerintem.
2022. ápr. 15. 19:05
 16/22 anonim ***** válasza:
32%

"Orosz katonák vannak Ukrajnában és nem ukrán katonák Oroszországban."

Hidd el, ha az ukránokon múlna, 3 nap alatt a Balatonon lennének a tankjaikkal. Ismerős?

2022. ápr. 15. 19:07
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Mindeközben ma ledobtak nehézbombázákkal bombákat Mariupolra. Csak szólok, kedves békepárti fidderek, hogy a kis barátaitok ilyen jófej kis békefenntartók.
2022. ápr. 15. 19:12
 18/22 anonim ***** válasza:

"hogy a kis barátaitok ilyen jófej kis békefenntartók"

Én majdnem ugyanúgy rühellem az oroszokat, mint az ukránokat. Csak az ukránokat kicsit jobban, mert közelebb vannak és nagyobb a pofájuk.

2022. ápr. 15. 19:16
 19/22 anonim ***** válasza:
64%

1.

Ami magyarellenes, az a magyar rezsim.

2022. ápr. 15. 20:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Baloldali szavazó vagyok. De amíg a kérdező, mint fiatal szavazó nem fejezi be ezt az undorító stílust, amit a kérdésében állít, addig itt nem lesz változás. Én sem megyek el addig szavazni, amíg vége nem lesz ennek a baloldali gyűlöletkampánynak. Mer ez az igazság, a baloldal a gyűlölet generálója és terjesztője.

Nem szavazok addig, amíg gyökeres változás nem lesz a baloldali politikában, mer tettől hányok, meg a kérdezőtől is.

2022. ápr. 18. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!