Csak én utáltam meg a vidékieket vidékiként mert Fidesz szavazók?
Miért gondolod, hogy jogod van bárki fölött ítélkezni, ráadásul általánosítani is?
Nem a Fideszre szavaztam, de látva az összefogás több vezetőjének is a viselkedést, egyértelművé tették, jobb is, hogy nem nyertek.
Hisztizz nyugodtan, utáld a barátaidat, rokonaidat, biztosan lesz eredménye.
#7: Hajnal Miklóssal konkrétan mi a bajod? Szerintem abszolút vállalható. Fürjes Balázs például számomra túlságosan figyelmen kívül hagyja a környezetvédelmet, ezért nem szavaznék rá.
Csárdi Antalt viszont én se értem.
Na mi van a nagy elfogadásotok, csak addig terjed ki, ha a ti világnézetetek érvényesül?
Hogyha lehülyézitek, sértegetitek a Fidesz szavazókat, akkor pontosan mivel is vagytok különbek náluk?
Ilyenkor hol az elfogadás, amit nyomattatok a kampányban? 🤡🤡🤡
"Hajnal Miklóssal konkrétan mi a bajod? Szerintem abszolút vállalható."
Ehm... van aki vállalható lenne az ellenzékből, de az pont nem Hajnal...
Igen, szépen folytatódik a körözés.
Az ellenzéki politikusok és a szavazóik is, a választási kampányban előre sértegetik a vidékieket, úgy általában. Néha, ha nagyon durvára sikerül egy kijelentés, akkor elhangzik annyi, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Igen ám, de ha a szűkebb, tágabb környezetemben is azt tapasztalom, hogy szinte mindenki kivétel, akkor ilyen kijelentéseket tevőben bízzak? Hogyan fog ránk vonatkozó helyes döntéseket hozni? Olyan is ott toporgott a szavazókör nyitásakor ellenük szavazni, vagy állt hosszú sor végére napközben, akinek esze ágában sem lett volna elmenni, ha nem bosszantották volna fel.
Aztán a választás után büszkén kijelentik, hogy igazuk volt, bebizonyult, hogy okkal utálják, becsmérlik a vidékieket. Így, szintén egyben, minden vidékit.
És így megy a körözés.
Majd a következő választáson már előre utálják a vidékieket, mert ugye mit csináltak 4 éve is, és a kedves viszonyulásuk hozzánk, hasonló fogadtatásra talál.
Fel kéne fogniuk, hogy szükségük van a vidékiek szavazatára. De ha ez nem megy, akkor folytatjuk a körözést.
Annyira nem e világban élnek, hogy az már fájó. Hiába mondták higgadtan érvelő, gondolkodó ellenzéki politikusok, hogy a szavazókörökben nem csalnak, nem is lehet csalni. Ők, ragaszkodva a buta, de legalább gonosz feltételezésükhöz, megsértve kb. 75-ezer szavazatszámlálót, sok fáradsággal és pénzért megszervezték a minden szavazókörbe két delegáltat. Nem hallgattak arra, aki azt javasolta, hogy ennyi pénzből ne szavazatszámlálókat képezzenek és küldjenek feleslegesen, mert értelmetlen ott hibát keresni, ahol nincs, hanem a választás előtt menjenek oda, beszélgetni az emberekkel. És mi lett? Mire jutott a 22-ezer delegáltjuk?
Ennyire tudják, mit kell tenni, hol, mi van?
Nem utálok senkit. Azt sem, aki engem utál. Sőt a kedvére teszek: ostoba szavazónak tart; megfelelek ennek, nehogy már tévedésbe hozzam őokosságát.
Nincs olyan, hogy városi ember. A városi is mind vidéki, legfeljebb van, aki húsz, meg aki százhúsz éve került oda. Azok kerülnek mindig oda, akiket a vidék kivetett magából, és elűzött. Szebben fogalmazva nem volt képes eltartani, mert a pofátlanabbak lenyúlták a kevésbé könyöklőképesek elöl a földet. A vidék mindig jól megélt abból, hogy a saját maga képezte problémáit átpasszolhatta a városoknak, nem kellett megküzdenie vele. Azt utána mutogatnak a városok felé, hogy ott micsoda eltorzult gondolatok vannak az életükért küzdő emberek körében. Igen, azok az eltorzult gondolatok, amiket egytől egyig a vidékről hozott sebek teremtettek.
Most amúgy ugyanazt játsszuk nagyban, mikor Kelet-Euból lehet menekülni Nyugatra: A Keletnek nem kell szembenéznie a problémáival (pl. Mo. egymillió embernek munkát se lenne képes teremteni, éhséglázadás helyett mégis mindenki egész jól elvan) és közben lehet mutogatni a "torzuló" nyugatra, ami épp azokból az emberekből verbuválódott, akiket az ilyen Iráni meg Orosz erkölcsdiktatúrák elűztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!