Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én utáltam meg a vidékiek...

Csak én utáltam meg a vidékieket vidékiként mert Fidesz szavazók?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 14. 21:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
Ja, utáld magadat, rongy ember vagy.
2022. ápr. 14. 21:24
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Én vidékiként az ellenzéki összefogásra szavaztam, akkor velem mi a helyzet? 🙄
2022. ápr. 14. 21:42
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

Miért gondolod, hogy jogod van bárki fölött ítélkezni, ráadásul általánosítani is?

Nem a Fideszre szavaztam, de látva az összefogás több vezetőjének is a viselkedést, egyértelművé tették, jobb is, hogy nem nyertek.

Hisztizz nyugodtan, utáld a barátaidat, rokonaidat, biztosan lesz eredménye.

2022. ápr. 14. 21:49
 14/29 anonim ***** válasza:
3%

#7: Hajnal Miklóssal konkrétan mi a bajod? Szerintem abszolút vállalható. Fürjes Balázs például számomra túlságosan figyelmen kívül hagyja a környezetvédelmet, ezért nem szavaznék rá.

Csárdi Antalt viszont én se értem.

2022. ápr. 14. 22:03
 15/29 felkelhetetle ***** válasza:
66%

Na mi van a nagy elfogadásotok, csak addig terjed ki, ha a ti világnézetetek érvényesül?

Hogyha lehülyézitek, sértegetitek a Fidesz szavazókat, akkor pontosan mivel is vagytok különbek náluk?

Ilyenkor hol az elfogadás, amit nyomattatok a kampányban? 🤡🤡🤡

2022. ápr. 14. 22:34
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
#14. Hajnal "közgazdász" Miklóssal, aki 30 évesen, egy irigylésre méltó szociális háttérrel indulva eddig kizárólag befejezetlen tanulmányokat, meg vagy 15 millió forint diákhitel-tartozást tudott felmutatni, aztán beült egy kamupozícióba a BKK-ba felügyelőbizottsági tagnak, most meg élete legnagyobb teljesítménye, hogy havi másfél millió forintért lophatja a napot? Hát tényleg marhára azt üzente, hogy jól fogja tudni menedzselni a választókerületének ügyeit. Véletlenül egyidősek vagyunk (najó, én picit fiatalabb), tavaly együtt kezdtük a jogi egyetemet (ELTE) levelezőn, és csak úgy egy hangyányit égne a pofám, ha annyit értem volna el eddig az életben, mint ő. Ja, én a harmadik diplomám megszerzésére készülök (vele ellentétben tényleg hívhatom magam közgazdásznak, bár nem szoktam), nekem 4 felett volt az első félévi átlagom, őt meg most csekkoltam és kapásból megbukott Rómából, lol. Ja, és én ezt egy picit komolyabb munka mellett csinálom, mint ő a BKK FB mellett, ahová teljesen biztos vagyok, hogy egy pár hetente 20 perces ülésen túl a lábát nem kellett eddig betennie. Na nem baj, a parlamentből meg még simábban lehet majd lógni, úgyis kétharmad van, lehet szarni mindenbe...Fürjes egy minden szempontból, objektíve tapasztaltabb, rátermettebb ember, ezt a vak is látja. Csakis a protesthangulat döntött e kérdésben, és ez ugyanannyira lehetne kritika tárgya, ugyanúgy lehetne agymosottazni, meg sötét prolizni, mint ahogy a kérdező viszonyul a vidéki választókhoz (nem vettem magamra, Pest belvárosában élek és dolgozom).
2022. ápr. 14. 22:35
 17/29 anonim ***** válasza:
19%
#16: Nem kételkedem Fürjes tehetségében, de egész egyszerűen nem értek egyet azzal az iránnyal, amit képvisel. Hiába rendelkezik tudással, ha nem arra használja, ami számomra fontos lenne. Ezt nem elfogultságból mondom, vannak fideszes politikusok, akiket elismerek és akikkel többé-kevésbé egyetértek. Ő nem ilyen.
2022. ápr. 14. 22:42
 18/29 anonim ***** válasza:
31%

"Hajnal Miklóssal konkrétan mi a bajod? Szerintem abszolút vállalható."

Ehm... van aki vállalható lenne az ellenzékből, de az pont nem Hajnal...

2022. ápr. 14. 22:51
 19/29 anonim ***** válasza:
90%

Igen, szépen folytatódik a körözés.

Az ellenzéki politikusok és a szavazóik is, a választási kampányban előre sértegetik a vidékieket, úgy általában. Néha, ha nagyon durvára sikerül egy kijelentés, akkor elhangzik annyi, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Igen ám, de ha a szűkebb, tágabb környezetemben is azt tapasztalom, hogy szinte mindenki kivétel, akkor ilyen kijelentéseket tevőben bízzak? Hogyan fog ránk vonatkozó helyes döntéseket hozni? Olyan is ott toporgott a szavazókör nyitásakor ellenük szavazni, vagy állt hosszú sor végére napközben, akinek esze ágában sem lett volna elmenni, ha nem bosszantották volna fel.

Aztán a választás után büszkén kijelentik, hogy igazuk volt, bebizonyult, hogy okkal utálják, becsmérlik a vidékieket. Így, szintén egyben, minden vidékit.

És így megy a körözés.

Majd a következő választáson már előre utálják a vidékieket, mert ugye mit csináltak 4 éve is, és a kedves viszonyulásuk hozzánk, hasonló fogadtatásra talál.

Fel kéne fogniuk, hogy szükségük van a vidékiek szavazatára. De ha ez nem megy, akkor folytatjuk a körözést.

Annyira nem e világban élnek, hogy az már fájó. Hiába mondták higgadtan érvelő, gondolkodó ellenzéki politikusok, hogy a szavazókörökben nem csalnak, nem is lehet csalni. Ők, ragaszkodva a buta, de legalább gonosz feltételezésükhöz, megsértve kb. 75-ezer szavazatszámlálót, sok fáradsággal és pénzért megszervezték a minden szavazókörbe két delegáltat. Nem hallgattak arra, aki azt javasolta, hogy ennyi pénzből ne szavazatszámlálókat képezzenek és küldjenek feleslegesen, mert értelmetlen ott hibát keresni, ahol nincs, hanem a választás előtt menjenek oda, beszélgetni az emberekkel. És mi lett? Mire jutott a 22-ezer delegáltjuk?

Ennyire tudják, mit kell tenni, hol, mi van?

Nem utálok senkit. Azt sem, aki engem utál. Sőt a kedvére teszek: ostoba szavazónak tart; megfelelek ennek, nehogy már tévedésbe hozzam őokosságát.

2022. ápr. 14. 23:19
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

Nincs olyan, hogy városi ember. A városi is mind vidéki, legfeljebb van, aki húsz, meg aki százhúsz éve került oda. Azok kerülnek mindig oda, akiket a vidék kivetett magából, és elűzött. Szebben fogalmazva nem volt képes eltartani, mert a pofátlanabbak lenyúlták a kevésbé könyöklőképesek elöl a földet. A vidék mindig jól megélt abból, hogy a saját maga képezte problémáit átpasszolhatta a városoknak, nem kellett megküzdenie vele. Azt utána mutogatnak a városok felé, hogy ott micsoda eltorzult gondolatok vannak az életükért küzdő emberek körében. Igen, azok az eltorzult gondolatok, amiket egytől egyig a vidékről hozott sebek teremtettek.

Most amúgy ugyanazt játsszuk nagyban, mikor Kelet-Euból lehet menekülni Nyugatra: A Keletnek nem kell szembenéznie a problémáival (pl. Mo. egymillió embernek munkát se lenne képes teremteni, éhséglázadás helyett mégis mindenki egész jól elvan) és közben lehet mutogatni a "torzuló" nyugatra, ami épp azokból az emberekből verbuválódott, akiket az ilyen Iráni meg Orosz erkölcsdiktatúrák elűztek.

2022. ápr. 14. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!