Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2030 után Szijjártó Péter...

2030 után Szijjártó Péter fogja átvenni Orbán Viktor helyét?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 00:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem esélyes.
2022. ápr. 13. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Rogán már totál össze van dőlve.Látszik rajta,hogy teljesen kicsinálta az elmúlt 12 év.

Kormányzásra biztos nem lenne alkalmas.

2022. ápr. 13. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Sokat hallom én is Lázar meg Rogán nevért, de szerintem ők elég borsot törtek a pártvezetés orra alá, hogy valszeg nem ők lesznek az első kandidák.

Ha nekem kéne tippelnem, akkor Gulyás Gergelyt fogják Orbán után indítani. Nem sok fogható dolot van rajta, ráadásul az emberek is ismerik, mert ő tartja a kormányinfókat. Őszintén is beszél rosszul. Rá még szavaznék is, de Lázárra meg Rogánra tuti nem. Kocsis is elég durva.

2022. ápr. 13. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:

*dolog

*Őszintén nem is beszél rosszul.

2022. ápr. 13. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem fejtetted ki, hanem leírtad ugyanazt. Miben nyilvánul meg az, hogy "nem önálló"? Egyáltalán mit értesz önállóság alatt?

2022. ápr. 13. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Lázárra vagy Gulyásra tippelnék inkább.
2022. ápr. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!