Orbán Viktor után is marad a Fidesz? Ha igen, ki lesz a vezetője?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
23 szavazat
1/7 anonim válasza:
Marad.
Nem ebben kéne reménykedni, hanem egy stabil baloldali párt kiépítésén, mert jobboldali pártból már annyi van mint égen a csillag.
2/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom Szijjártót tervezik Orbán utódjának.
3/7 anonim válasza:
Amilyen töketlen az ellenzék, simán elképzelhető, hogy Orbán után is marad a Fidesz örökkön örökké....
Ha akkor még aktív politikus lesz, szerintem Lázár Jánosnak van esélye Orbán helyére kerülni.
De a régi fideszesek bármelyike fölmerülhet: Kövér, Rogán, Áder, Szíjjártó. Szájer természetesen nem.
4/7 anonim válasza:
Szijjártóval csak erősebb lesz a Fidesz, úgyhogy őt bedobni akkor amikor már tényleg "menthetetlen" a helyzet az megint egy kétharmados húzás lesz.
5/7 felkelhetetle válasza:
Orbán után Szijjártó a legnépszerűbb Fidesszes politikus szerintem is Szijjartóval még erősebb is lenne a Fidesz mint valaha.
A fiatalabb korosztályban szerintem Szijjartó még népszerűbb is a Fideszesek között, mint Orbán, hiszen maga a karakter is fiatalosabb.
6/7 anonim válasza:
Igen. Talán Szíjjártó lenne a legalkalmasabb.
7/7 anonim válasza:
Lázár még okozhat meglepetéseket. Rafinált mint a róka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!