Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor után is marad a...

Orbán Viktor után is marad a Fidesz? Ha igen, ki lesz a vezetője?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 12. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
23 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Marad.

Nem ebben kéne reménykedni, hanem egy stabil baloldali párt kiépítésén, mert jobboldali pártból már annyi van mint égen a csillag.

2022. ápr. 12. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy gondolom Szijjártót tervezik Orbán utódjának.
2022. ápr. 12. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

Amilyen töketlen az ellenzék, simán elképzelhető, hogy Orbán után is marad a Fidesz örökkön örökké....

Ha akkor még aktív politikus lesz, szerintem Lázár Jánosnak van esélye Orbán helyére kerülni.

De a régi fideszesek bármelyike fölmerülhet: Kövér, Rogán, Áder, Szíjjártó. Szájer természetesen nem.

2022. ápr. 12. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szijjártóval csak erősebb lesz a Fidesz, úgyhogy őt bedobni akkor amikor már tényleg "menthetetlen" a helyzet az megint egy kétharmados húzás lesz.
2022. ápr. 12. 18:46
 5/7 felkelhetetle ***** válasza:
77%

Orbán után Szijjártó a legnépszerűbb Fidesszes politikus szerintem is Szijjartóval még erősebb is lenne a Fidesz mint valaha.

A fiatalabb korosztályban szerintem Szijjartó még népszerűbb is a Fideszesek között, mint Orbán, hiszen maga a karakter is fiatalosabb.

2022. ápr. 12. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Talán Szíjjártó lenne a legalkalmasabb.
2022. ápr. 12. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lázár még okozhat meglepetéseket. Rafinált mint a róka.
2022. ápr. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!