MZP miért alapít jobbközép néppártot? Nem elég a Fidesz kétharmad+ a Mi Hazánk a parlamentben? Minek mégegy jobboldali párt?
Még annyit hozzátennék, hogy szerintem MZP 2026-ban sem fog választást nyerni.
És reményeim szerint a mihazánk lesz a kormánypárt kihívója, de igazából azzal is megelékszek, ha eléri a 15%-ot. És ezzel ők lesznek a legerősebbek ellenzékben.
#10:
"1. MZP igenis a baloldal miniszterelnök jelöltje volt."
Az, hogy a baloldal miniszterelnök jelöltje volt és az, hogy baloldali miniszterelnök-jelölt két külön fogalom. Az első kijelentés részben igaz, a második nem.
"2. MZP csak egy jobboldalinak hazudott baloldali pártot fog csinálni."
MZP a legtöbb dologban jobboldali. A gazdaságpolitikája jobboldalibb a Fideszénél, fontosnak tartja a nemzeti ügyeket, erős magyarságtudata, konzervatív beállítottsága van. Értem, hogy neked nem tetszik, hogy néhány dologban liberálisabb, de attól még jobboldali a fő irányvonala. Bennetek kialakult valamiért, hogy csak az lehet jobboldali, aki mindenkivel hadban áll, utálja a nyugatot és ellenségképeket gyűlöl. Csakhogy a valódi polgári jobboldaliságnak nem erről kellene szólnia.
Éppen ezért nem kell jobboldal. Szarabb lenne a fidesznél. Elegünk van már a jobboldali gazdaságpolitikából.
r>g!!
A nemzet központú gazdaságpolitika baloldali.
Jobboldali az a liberálisok által is eröltetett globalista gazdaságpolitika.
Ebben felcserélődött tehát a bal-és jobboldal.
Igyanis jelenleg van egy globalista oldal, aki a nyugati tömbbe akarja gyarmazosítani hazánkat.
És van egy nemzeti oldal, aki szerint a szuverenitásunkat veszélyezteti a túl szoros viszony bármelyik blokkal is.
Én markánsan jobboldali ember vagyok, de 2022-ben már életemben először nem tudtam elmenni szavazni, nem volt kire.
Évekig volt szerencsém közelről látni a Fideszt és azt, hogy ezeknek mennyire nem fontos a hazánk. A csalódás után a néppárti Jobbikban láttam az esélyt a polgári Magyarországra, de 2018 után, a Jakab- és Gyöngyösi-féle tévelygéssel szépen ki is csinálta magát a kompánia.
MZP-re azért nem szavaztam, mert gusztustalan dolgokat nyilatkozott a kampányban többek közt az ukrajnai háborúval kapcsolatban.
Szóval egy tisztességes és valódi jobboldali pártnak nagyon örülnék, de sajnos semmi esélyét nem látom annak, hogy lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!