Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Gáspárt miért zavarja,...

Orbán Gáspárt miért zavarja, hogy létezik róla szócikk a magyar Wikipédián?

Figyelt kérdés

[link]

A Wikipédián olyasmit szokás leírni, ami jól forrásolható. Magyarán jobb esetben 1-2 perc googlezással kikereshető adatokat gyűjtenek össze és írnak le. (Szerencsésebb esetben igyekeznek neutrálisan leírni a közlendő adatokat.)

Szóval nem értem miért a magyar Wikipédiát veri az Orbán Gáspár, ha amit közölnek róla az kismillió más helyen már elérhető. Valaki elmagyarázná mi baja az Orbán Gáspárnak a róla szóló magyar Wikipédia-szócikkel?

2022. ápr. 11. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ez 2014-es ügy.
2022. ápr. 11. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, nem tekinti magát közszereplőnek, így indokolatlannak érzi a dolgot.
2022. ápr. 11. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén, én is szégyellném, ha Orbán Viktor fia lennék, jobb szeretnék elbújni a nyilvánosságtól.

Bár szerintem arról senki nem tehet, hova születik, és Orbán Gáspár amúgy sem élt úgy vissza vele mint a saját lábunkon álló Ráhelke és az uracskája.

2022. ápr. 11. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
#1: Na és?
2022. ápr. 11. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
A gyerek nevében én is tiltakoznék, bár ö akkor is közszereplö, hiszeen az ov fia, akiröl a nép beszél, és tudni akar róla, vele kepcsolatban mindent.
2022. ápr. 12. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:
#1: A második világháborúról is írnak ki kérdéseket itt nyakorikerdesek.hu-n, pedig az 1939-1945-ös "ügy".
2022. ápr. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!