Mi a véleményetek arról hogy MZP elismerte,a választások előtt tárgyalt az ukrán elnökkel?
MZP beismerő vallomást tett,a választások előtt tárgyalt Jeszenszkyvel.
Mi a véleményetek?
MZP már eleve meleg szarig benyalt Zelenszkijnek.
Ezzel lett többek között tele a cipője a normálisan gondolkodóknak, és még aki rühellte a Fideszt, az is inkább behúzta a nevük mellé az x-et. Jómagam is, mert bármit mint ezt a libernyák hazaáruló bagázst.
11-es vagyok, és még hozzátenném, hogy nagyon sok ismerősöm gondolkozott ugyanígy. Vacilláltak az összefogás és a Fidesz között, de MZP feltette az i-re a pontot.
Lehet lepontozni amúgy.
A magyarok nem szeretik az ukrán f_szt.
Ez is az oka,hogy veszített az ellenzék.Ezek a külpolitikai törekvések hozzájárultak a vereséghez.
Ha valaki, az én anyám úgy úúúúútálja a Fideszt, hogy azt elmondani nem lehet. Következetesen mindig baloldalra szavazott.
Most, életében először a Fideszre, pont MZP által mondott f@szságok miatt (pl. "ez a mi háborúnk" és társai).
Ezt is megéltem, 78 évesen "Fideszes" lett.
19#
A legkisebb rosszra szavazott, ahogy sokan mások.
Nehogy azt hidd,hogy a Fideszre szavazók többsége olyan ember, aki benedvesedik egy Orbán beszédtől.Na jó, max egy kis részük.A többség a legkisebb rossz alapon szavaz és nem érdekli milyen színű a párt, ami vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!