Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostani FIDESZ-eredményhirde...

A mostani FIDESZ-eredményhirdetőn volt Roxette?

Figyelt kérdés

Ugye a FIDESZ híres kampánydala a Listen to your heart, amit négy éve is lejátszottak. Most viszont nem hallottam. Ennek van valami oka, tud erről valaki valamit?

A kérdés alá nem kérek gyűlölködést, kérem, hogy a kérdésre válaszoljatok, máshol van meg a helye a Fideszről alkotott véleményetek kifejezésének, köszi

2022. ápr. 11. 01:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, pedig Fideszes vagyok.

De aki a Bálnában bulizott, biztos hallotta.

2022. ápr. 11. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát négy éve tiltakozott a Roxette a zenéjük felhasználása ellen, de gondolom, a fideszes tolvajokat ez nem zavarná egy pillanatig sem.
2022. ápr. 16. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Soha nem kaptak rá engedélyt, szegény Marie Fredriksson forogna a sírjában ha tudta volna hogy valójában mire használták az egyik legnagyobb dalukat.
2022. ápr. 16. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem játszották, de Orbán kitette asszem az idézetet a facebookjára, tehát büszke rá, vagy valami ilyesmi.
2022. ápr. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!