Az új kormány megalakulása után meglépheti, hogy szakít Oroszországgal az atomerőmű építésben és megbízza a franciákat?
Be sem kell ismerni, hogy rossz döntést hoztak korábban, rá lehet fogni Brüsszel és Washington szankciós politikájára.
Szerintem a francia kormány is támogatná Orbánt.
#19!
Beidézted, de nem értetted a mondandómat.
A hansúly - és erről szól az egész hozzászólásom - a most-on van.
Te egészen másról írtál.
"A hansúly - és erről szól az egész hozzászólásom - a most-on van.
Te egészen másról írtál."
A hangsúly a moston van, mivel most van olyan vis maior helyzet amire hivatkozva dobhatnánk az egészet. Itt a gyakorin már 2-4 éve téma volt, hogy az egész új erőmű koncepció hibás és a fogyasztási adatok ezt minden éven alátámasztják. Ez ügyben most lehet lépni, amíg még kivitelezési engedély sincs.
#22:
azt már láttam anno és a címe más akkor is viccesen hülyeség volt. Olvasd el az IAEA jelentését, ott nincs kiforgatva a valóság.
IAEA jelentésről van linked? Nem találom.
Hát nem olvastam végig ezt a hetvenegynéhány oldalt, de ha jól látom, a ruszkik hozták helyre, amit a franciák elszúrtak.
Egyébként kint van a neten valahol a világon eddig előfordult nukleáris erőművek baleseti besorolása.
Ott elég "szép" helyen szerepelt a 2003-as paksi malör.
"Hát nem olvastam végig ezt a hetvenegynéhány oldalt, de ha jól látom, a ruszkik hozták helyre, amit a franciák elszúrtak."
Igen, az oroszok bányászták ki a törmeléket a medence aljáról.
Viszont az ilyen általánosítást én nem szeretem, mert a "franciák" ban jócskán benne vannak a magyar hatóságok is, a BME, melósok stb..
A helyezés valóban szép, valami Ines 3- volt talán, de ez egy hulladékkezelési baleset volt az atomreaktoron kívül :)
Na igen voltak kommunikációs nehézségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!