Fideszesek miért akarják mindenáron Magyarországot a háborúba belesodorni, és magyar katonai áldozatokat is azzal, hogy Kárpátalja visszafoglalásáról vagy visszaszerzéséről álmodoznak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 21:20
11/16 anonim válasza:
Dehogy kell nekünk Kárpátalja, lenne egy putrink vele, amihez képest Borsod megye Kánaán.
12/16 anonim válasza:
#6: Oké, szerintem pihenj le! Kizárásos alapon... :)
Ha picit felfrissültél, hallgasd meg Potocskánét (Jobbik), aki szerint magyar hivatásos katonákat kellene Ukrajnába küldeni, mert szerinte nekik ez a dolguk:
(Az már csak hab a tortán, hogy még ezt is csak harmadik nekifutásra sikerült kinyögnie...) :)
13/16 crudy válasza:
Na jó te is tedd el magad a 13 másodperces hangfelvétellel.
14/16 anonim válasza:
Szerintem - kérdező, - te rosszul vagy összerakva!
Ekkora butaságot már régen olvastam - "kérdésnek" álcázva! :D
Rakasd át a "Humor" kategóriába! Bizonyára nagy sikere lesz!
15/16 anonim válasza:
Kérdező, te honnan szedsz ekkora baromságot? Még a kárpátaljai Fideszes családom sem álmodozik ilyesmiről:DD
16/16 anonim válasza:
Ezeket a Mi Hazánkba keresd elsősorban. Ott nem csak pár hlye gyerek írogat ilyen irredenta marhaságokat, hanem Toroczkai is szokta videóiban emlegetni, hogy "beadta" valahova már a kérelmet Kárpátaljára, ha Ukrajna szétesne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!