Az USA is elhozza a demokráciát?
Az nem opció. Mi gyarmat vagyunk és az is maradunk.
Mondjuk az orosz oligarchák gyerekei is USAban és UKban lébecolnak. Récsől és Tíborcz Pista is hová ment? Mallorcára?
A “rothadó” nyugatra? Magyarország már nem is jó nekik? Viktor nem azt mondta a héten hogy:
“Aki el akar menni Magyarországról, annak Orbán azt üzeni, hogy ennél csak rosszabb helyek vannak“
De ha már elmentek, Szentpétervár már nem is jó nekik?
20:35
Mert az orosz az jó, ugye?
Kérdező, görgesd le, hogy az USA '45 után hány helyre vitte a "demokráciát", a "békefenntartást", miközben több halottat produkált, mint a két világégés. Nem kell ez nekünk, köszönjük.
A fegyver-olja-gyógyszer kartell ragyogóan felfutott ezalatt, a sok halott, vér és könnyek NEM ÉRDEKLI ŐKET!
Az atom után az összes vegxyifegyverét kipróbálta Indokínában.
Nem érdekli őket hogy az Agent orange-tól a mai napig szenvendnek Vietnamban. Értjük, hogy a zorbán lopik és oegygé, de tanulj, dolgozz és teremtsd meg a békés életet magadnak, szeretteidnek - csak rajtunk múlik ez.
Ezt nézd át: Agent orange:
“ Mee gyúúcsány jobb vót?”
Sajnos nem tudom. :(
De én liberális-demokrata vagyok, nem illiberális
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!