Az RTL Klub miért foglalkozik annyira a csövesek
védelmével?
Figyelt kérdés
Felkapták azt a hírt, hogy egy bűzlő hajléktalant "megalázó hangnemben" szállított le egy villamosvezető. Azzal miért nem foglalkoznak, hogy a villamosok, buszok bűzlenek ezektől az alakoktól? Az nem megalázó?
Szerintem 20 oldalas nem lesz elég. Az egy dolgozatnak is kevés az egyetemen. Inkább egy 200-300 oldalasat részletesen ,ha lehet. De kérdezem én mi van azokkal akik nem hajléktalanok nem piálnak de büdösek. Ezt sok Durandában pl megtudod tapasztalni. Az ilyenekkel mi van ?
2022. ápr. 10. 20:33
22/31 anonim válasza:
A megoldás az, hogy le kell zavarni a buszról.
2022. ápr. 10. 20:45
23/31 A kérdező kommentje:
#19: Nyilván, úgy könnyű osztani az észt, hogy te nem utazol tömegközlekedéssel, így fogalmad sincs milyen sz*r az a dolgozó átlagembernek, hogy ezt kell elviselnie nap mint nap. Igen, az államnak keményebben kéne őket fognia, normálisabb életvitelre kényszeríteni, lehetőleg beküldeni őket a szállókra, csak az ezzel a baj, hogy a nagy liberalizmusban, mint látható, nem szabad még lezavarni se őket a villamosról, ha büdösek, nincs jegyük, mert a nagy emberbarát liberális RTL azonnal a védelmükre siet.
2022. ápr. 10. 22:33
24/31 anonim válasza:
21, fürödjenek meg, mossanak fogat. Gyűlölöm azokat akik nem adnak az alapvető higiéniára. Egyéb kérdés? Vagy ők is szegények? Védjük meg az ápolatlanokat?
2022. ápr. 10. 22:55
25/31 anonim válasza:
"Nyilván, úgy könnyű osztani az észt, hogy te nem utazol tömegközlekedéssel,"
Nyilván utaztam már BKV-n. Voltam villamoson meg Kelenföldön. Tisztában vagyok azzal, hogy nem kellemes a dolog.
"ezzel a baj, hogy a nagy liberalizmusban, mint látható, nem szabad még lezavarni se őket a villamosról, ha büdösek, nincs jegyük, mert a nagy emberbarát liberális RTL azonnal a védelmükre siet."
Én láttam Oroszországban is csővest. Pedig ott nincsen Liberalizmus. Sőt Kínában is vannak ilyenek. világon mindenhol vannak. Ez nem liberalizmus függő. Mellesleg a Fidesz azt csinál velük amit akar már az 4. 2/3 van
2022. ápr. 11. 06:50
26/31 Dzsonszi válasza:
#25 Ja csak mikor beakarták tiltani, hogy kint feküdjenek a hajléktalanok, az összes haladár elkezdet megintcsak vergődni, a DK kint aludt egy éjszakát.. stb. szánalmas. Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, ha kell erőszakkal kéne befogni őket hajkéktalanszállókkal, hogy amíg nem tanulnak meg viselkedni, ki se mehessenek onnan. Rendőröknek meg nagyobb teret adni, ha valakin egyértelműen látszik az utcán, hogy egy hányadék csöves, azt dobják be egy ilyen szállóba és ki se engedjék.
2022. ápr. 11. 07:16
27/31 anonim válasza:
"láttam Oroszországban is csővest. Pedig ott nincsen Liberalizmus. "
Jah, csak Oroszországban, ha lezavarják a buszról senki nem sír.
2022. ápr. 11. 07:34
28/31 anonim válasza:
Mert az RTL a csövesek szintje, - szinkronban van a kettő!...
2022. ápr. 11. 07:58
29/31 anonim válasza:
"Ja csak mikor beakarták tiltani, hogy kint feküdjenek a hajléktalanok, az összes haladár elkezdet megintcsak vergődni"
És ? Annak ellenére 2018 Október 15 óta ez törvényben van. Tehát hiába picsog ezen bárki akkor is meglehet ezt szavazni mivel a 2/3 az 2/3.
"Jah, csak Oroszországban, ha lezavarják a buszról senki nem sír"
Ott is vannak ilyenek. Az Amnesty International engedéylét pl most vonták vissza ott. Ott is vannak jogvédő szervezetek mint nálunk nálunk. De pont annyi ételme van mint nálunk. Kb magánemberek véleménye, mert bármit megcsinálhat a kormány amit csak akar,mert semminek nincsen következménye
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!