Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Normális, hogy boldog vagyok...

Normális, hogy boldog vagyok a választási eredmények miatt?

Figyelt kérdés

Most hogy több szavazatot is megszámoltak még több narancsos képviselőnk lesz

Elsöprő nemzeti győzelem lett! Még a másik nemzeti párt a Mi Hazánk is bejutott hála Istennek!

Fordulat állt be a társadalom megértette, hogy a normalitás oldalára kell állnia. Nagyon boldog vagyok.

2022. ápr. 10. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Boldog az egy kis falu. Ha te falunak képzeled magad, akkor mielőbb keress fel egy elmeorvost!
2022. ápr. 10. 14:37
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Aki az üres fejében keringő narancsködtől nem látja a valóságot, annál normális.
2022. ápr. 10. 14:40
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Egészségedre.

Engem bár a Fideszre szavaztam ez kicsit elszomorított, mert azt látom hogy hiába kaptak rekord alacsony szavazatot az ellenzékiek mégis még mindig ugyanazokat a hülye mantrákat nyomják és nem veszik észre, hogy valami olyant képviselnek amire nincs vevő.

Aztán szerintem az országnak, Fidesznek is jót tenne ha komolyan vehető ellenzék lenne, mert mindenki létérdeke az hogy amikor majd ők lesznek megszavazva akkor legyen is valami élképzelésük az ország vezetéséről és ne csak annyi, hogy végre ők lophassanak.

2022. ápr. 10. 14:40
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

ma 14:40

Szerinted mi a valószínűbb hogy 2,7 millió buta embert sikerült megvezetni és csak 1,8 millió látja a hatalmas problémákat amit a Fidesz okozott vagy az, hogy már megint fordítva ültök a lovon és egy kisebbség próbálja meg megmondani, hogy mégis mit kéne a többség gondoljon a világról?

2022. ápr. 10. 14:42
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Mindenféleképpen egészségedre. Remélem mindig így fogod gondolni, akkor is, ha esetleg nagyon negatív vége lesz ennek az útnak...
2022. ápr. 10. 14:45
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
#5 folytassátok csak továbbra is a szavazók lebutázását és akkor 2026-ban sem lesz váltás. Az a poén, hogy ti az ellenzékeik mondjátok, hogy a fidesz mindig uszít valaki ellen, ehhez képest ti meg folyamatosan ostobázzátok meg butázzátok azokat akik nem Budapesten élnek. 12 éve nyomjátok, 12 éve kikaptok és nem veszitek észre, hogy ez az egyik oka. Nem lehet, hogy az a buta aki 12 éve nem képes okulni saját hibájából?
2022. ápr. 10. 14:49
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Továbbra is a Fidesz marad hatalmon (sajnos), csak kicsit aggodom az EUs pénzek miatt, remélem megkapjuk a teljes 5800 millárdot, ami a Fidesz szerint jár, a helyreállitási alapból.
2022. ápr. 10. 14:49
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
Ok, boomer.
2022. ápr. 10. 14:54
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Csak addig vagy boldog míg el nem mész boltba bevásárolni :D
2022. ápr. 10. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
Aki boldog Kisputyintól, az minden szarnak tud örülni!
2022. ápr. 10. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!