Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Mi Hazánk hatalomra...

Ha a Mi Hazánk hatalomra kerülne, kilépnének az EU-ból és a Natoból?

Figyelt kérdés
Egyre több vita van ezen két szervben való tagságunk kapcsán. Az EU-ban most már kifejezetten rossz a helyzetünk. A Mi Hazánk milyen álláspontot képvisel ebben a helyzetben? Szélsőjobboldali pártként nyugatellenesek, de azt nem tudom, hogy az EU és Nato tagságunkat élből elítélik-e.

2022. ápr. 10. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg igen, bár először népszavazást akarnak tartani róla. Ha leszavazzák az emberek, akkor nyilván nem.
2022. ápr. 10. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Toroczkai azt mondta, hogy népszavazásra bocsátaná az EU kérdést, mivel így is léptünk be, ezért csak ez alapján lehetne tárgyalni a kilépésről is.
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem, akkor bevonulnának a "békefentartó" amcsi csapatok, "a demokráciáért!" és Slomo lelkének megnyugtatására, aki már most "náciveszélyezett" egy ropogósat.
2022. ápr. 10. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Akkor megvenné őket a libsi, vagy a néppárt kilóra, aztán ott lennénk, mint most. Bármelyik párt így járna, ha nyerne.
2022. ápr. 10. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

"Toroczkai azt mondta, hogy népszavazásra bocsátaná az EU kérdést"

Már az is aggasztó, hogy népszavazásra bocsátaná ezt a kérdést. Miért kell erről szavazni? :D

2022. ápr. 10. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

#6 Nem tudom követed-e az EU jelenlegi helyzetét.Már nagyon eltért az iránya attól az állapottól, amikor beléptünk.

Mivel mindenhol azt kérdezték tőle, hogy ő hogyan kezelné az EU-s kérdest, ezt a választ adta rá.Érted, nem ő hozakodott vele elő, ezt mondta, amikor megkérdezték tőle.

2022. ápr. 10. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
#7 Pontosítanék: Tehát rendszeresen azt kérdezgették tőle, hogy ő maradna-e az EU-ban.Erre adta azt a választ, hogy HA a kilépés ötlete felmerülne, AKKOR bocsátaná népszavazásra.Nem azt mondta, hogy ő mindenáron ki akar lépni.
2022. ápr. 10. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

"#6 Nem tudom követed-e az EU jelenlegi helyzetét.Már nagyon eltért az iránya attól az állapottól, amikor beléptünk."

Követem az EU helyzetét, gyakran megfordulok Németországban, Ausztriában, Szlovéniában. Nekem nem úgy tűnik, hogy ők váltottak volna irányt :)

2022. ápr. 10. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi Hazánk azt mondja hogy a nyugattól függetlennek kell lennünk gazdaságilag! maximum népszavazást tartanának arról hogy az EU ban bent maradjunk e! a NATOból pedig egyáltalán nem akarnak kilépni! (ja és hozzáteszem az EU népszavazás is csak akkor lenne ha a Magyar gazdaság megerősödne és az EU ban nettó befizetők lennénk)
2022. ápr. 10. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!