Balosok, mikor hagyjátok abba Gyurcsánnyal az együttműködést?
Figyelt kérdés
Mikor jöttök már rá, hogy semmi értelme vele politizálni?2022. ápr. 10. 12:20
2/10 anonim válasza:
Majd ha nem szállít kb. Egymillió szavazót!
3/10 anonim válasza:
Egyik oldalon sem állva megkérdezném, hogy ha a kettő közül kényszer a választás, akkor melyikre észszerűbb a szavazás. Arra, aki azt mondta, hogy hazudtak, vagy arra, aki hazudik és be sem vallja sőt hazudik arról, hogy hazudik?
4/10 anonim válasza:
Lenne értelme?
Tetszik vagy sem Gyurcsány a baloldali párt vezetője.
A fidesz goebbelsi propagandája kb 2 nap alatt állt át a "miniferis" narratívára onnan, hogy MZP nem Gyurcsány embere ezért nem győzhet.
Az ellenzéknek inkább azt kellene megértenie, hogy meg sem kellene próbálni eltolni maguktól, mert bármit tesznek - még ha Gyurcsány visszavonul is - a fidesz akkor is mindenkit összegyurcsányoz.
5/10 felkelhetetle válasza:
3
Gyurcsány sem vallotta be hogy hazudik, azt az ominózus beszédet nem a népnek mondta, hanem a saját, belső köreinek.
6/10 anonim válasza:
Én egyikre sem szavaztam, utálom mindet, jár a szájuk, hogy nekünk, normális polgároknak kevés a fizetésünk, ezek a szemétládák meg kapnak milliárdokat. Ha szavazni mennék, olyan pártra szavaznék, amelyiknek a tagjai normálisan dolgozó polgárok, akik egy forintot nem kapnak azért, mert néha bemennek a parlamentbe bohóckodni. Bár ez csak egy szép álom marad.
7/10 anonim válasza:
Én már beláttam, hogy Gyurcsánnyal csak veszíthetünk. MZP-nek ebben igaza volt, bár sokmindenben tévedett. És ezt amúgy nem most kezdték mondogatni, hanem évek óta mindenki mondja, és évek óta bebizonyosodik, szóval erről ennyit.
8/10 anonim válasza:
A probléma gyökere az hogy gyurcsány politizál. Innentől kezdve teljesen mindegy hogy önállóan vagy egy összefogás részeként.
9/10 anonim válasza:
A birkák egész életükben a farkastól félnek és végül a juhász eszi meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!