Miért annyira "hangos" az ellenzék?
2es vagyok, nem azt írom higy nyert volna az ellenzék. Hanem azt hogy a 2/3-ad nem lett volna meg.
Szerintem... Bár megvan az esélye hogy már elvakultan gyülőlkődőm...
ma 23:13
19 ezer ellenzéki szavazatszámláló volt, ők mit néztek amikor firkálták össze a szavazatokat?
Számtalanszor statisztikailag ki lett mutatva, hogy nem volt komoly csalás de azért még mindig ez a nóta megy, ahelyett hogy kicsit elgondolkozna az ellenzék hogy mégis mi az ő ajánlata az embereknek és hogy azt hányan szeretnék.
Mert olyan kevés szavazatot kapott az összefogás, hogy már nem az az érdekes hogy a Fidesz 100 vagy 100 ezer szavazatot elcsalt, hanem az hogy hol vannak az ellenzékiek.
2-3-as: Rekordszámú ellenzéki megfiygelö volt a szavazókörletekben, több, mint fideszes megfigyelö. Ök is megerösíteték, hogy nem volt csalás.
Több ellenzéki megfigyelö is elmondta, akik BP-röl lementek vidékre, hogy teljesen fölösleges volt. Mert meggyözödésük ha nem lettek volna ott, akkor is minden rendben zajlott volna
2-3as, szerintem nézd meg hogy működik egy szavazat számlálás. Nem lehet csalni. Mindenki kap egy paklit, körbemegy, felírják, bármi eltérés van, akkor jegyzőkönyv, sztornó az egész.
Nem tudsz csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!