Magyarország példakép a világ számára, minket követ mindenki?
Tokiótól Londonig, Sydney-től New Yorkig, Szöultól Stockholmig igyekeznek eltanulni és másolni azokat a módszereket, amik Orbán Viktort a világ legfontosabb vezetőjévé, Magyarorszagot pedig a Föld legsikeresebb országává tették?
Olyan szerepet töltenek ma be a magyarok, mint 200 éve az angolok, 5000 éve őseink, a sumérok a világban?
Szingapúrban, Svájcban, Norvégiában is sárga irigységgel figyelik a magyar sikereket? Liechtensteinben is bevezetik a hatósági áras csirkefarhátat?
A 21., 22. és 23. század Magyarország évszázada lesz, és aztán a 24. is?
Ti hogy látjátok?
Ha itt azért annyira rossz lett volna az elmúlt 12 év,akkor nem kapott volna a Fidesz 2/3-ot,a nép azért nem teljesen hülye.Ezt azért lássuk már be.
Kell a jó?-igen,kell a rossz-nem! döntött a lakosság.
Sok embernek igenis jó volt az elmúlt 12 év.Lehet ezen fanyalogni nyugaton,
de mindenhol csak mennek-jönnek a kormányok,mert mindegyik egy csőd a maga nemében.Nálunk van valami más,és ezt kell állandóan bántani.
Én nem vagyok egy Fidesz imádó,-mert vannak azért itt problémák-de ezt el kell ismerni.
-Kell a jó?-igen,kell a rossz-nem! döntött a lakosság.
Hol látsz itt te jót?
Mindenhol kedves 23-as.
Több városban is jártam,vidéken főleg sok a munkám.
Mindenre van az embereknek pénzük,csak nem szokás ezt elismerni,és nálunk fanyalogni a divat.
Sok a nyugdíjasoknál is az autó,tele vannak a lakások drága bútorokkal.
Ez az igazság,aki takarékos és dolgozik mindene megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!