Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülnétek, ha Pottyondy Edina...

Örülnétek, ha Pottyondy Edina és a férje kormányoznák ezt az országot?

Figyelt kérdés

Jó lenne Magyarországnak? Én örülnék neki. 🙂🙂 Mindkettőt szoktam követni és értékes gondolataik vannak.

Politikai nézeteikkel alapvetően tudok azonosulni. Elhoznák Magyarországra a demokráciát, egy nyugatos és polgári Magyarországot. 🇭🇺🇭🇺

2022. ápr. 9. 14:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat, nem akarok a Blikk színvonalára lesüllyedni, gáz vagyok... 😬😬😬
2022. ápr. 9. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A 444hez képest az is előre lépés volna.
2022. ápr. 9. 15:17
 23/26 A kérdező kommentje:
Egyéként én a "lacira" gondoltam..
2022. ápr. 9. 15:33
 24/26 A kérdező kommentje:
*Egyébként a Lacira..
2022. ápr. 9. 15:34
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
Inkább, mint Orbán.
2022. ápr. 9. 19:36
 26/26 anonim ***** válasza:

"ez a nő csak egy okoskodó, provokatív senkiházi, hülyegyerekes frizurával, és rohadt idegesítő hanggal, és ábrázattal. Ismeretlenül embert nem gyűlöltem még annyira, mint ezt a rihest."

Téged minősít a 11% hasznos válaszod. Semmi értelmeset nem tudtál mondani. Ha utálnád is, akkor érveket mondanél, hogy miért. Azért mert valakinek nem tetszik a frizurája, az ember nem ragad billentyűzetet. Az hogy provokatív nem is negatív, ebben a műfajban. A hangja, az ábrázata a bajod? Valójában nem hiszem, ezeket csak kitalélod, mert ezt kell tenned. De legalább kitalálnál valami érdemi érvet, azt is lehetne, de még erre sem veszed a fáradságot. Nem csak magadat járatod le az ilyen hozzászólásokkal, de a táborodat is. A mennyiség nem lesz minéség, a propaganda is a visszájára fordul és már kontraproduktív, de észre sem veszed, hogy még a táborodnak is ártasz ezzel a színvonallal. Ez nulla!

márc. 2. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!