Szerintem nem. Ha neked nem szimpatikus akkor nem szavazol rá, de mástól ne akard elvenni a lehetőséget.
2022. ápr. 8. 21:43
2/22 anonim válasza:
Igen azt kellene ! De ugylatszik nem tanult 🤷♀️
2022. ápr. 8. 21:43
3/22 anonim válasza:
Ez volt élete első veresége egy választáson, miért kéne bárhova is eltűnnie? Tűnjön el Gyurcsány, ő már tényleg eleget élősködött.
2022. ápr. 8. 21:44
4/22 anonim válasza:
3 mert eddig nem mérette meg magát.
Én hányszor vesztettem választást? Na, egyszer sem. Tehát én vagyok a legjobb jelölt
2022. ápr. 8. 21:46
5/22 anonim válasza:
Orbán takaródjon, többször vesztett már, mint MZP.
2022. ápr. 8. 21:49
6/22 anonim válasza:
Ha MZP kampánya nem lett volna tele nulla bizonyítékkal bedobott gumicsintokkal, akkor nem szórja el azt a kevés bizalmat is, amit kapott.Ja, és ballipsi fiatalként én is rá szavaztam, és nem azért, mert annyira megfogott, hogy naponta elmondta, hogy ő 7 gyerekes keresztény apuka, hanem mert felfogtam, hogy nincs más választás.
Ellenben a folyton hangoztatott “kiábrándult fideszesek” nem voltak sehol, akikkel etetett, hogy őket CSAK Ő tudja megszólítani, úgyhogy tünjön el a francba
2022. ápr. 8. 21:52
7/22 anonim válasza:
6 azért azt nem állította h 7 gyerekes, volt az 6 is.
Végül összeszámolta?
2022. ápr. 8. 21:56
8/22 anonim válasza:
#4 "mert eddig nem mérette meg magát."
Kétszer is megnyerte a polgármesteri választást, egyszer pedig az országos előválasztást. Ez a parlamenti volt a 4. választás amin indult.
2022. ápr. 8. 22:00
9/22 anonim válasza:
Orbán Viktor 30 éve van benne a politikában, 16 évet miniszterelnök volt és ~15 évet ellenzéki, több kudarcot és győzelmet átélt, mint bárki más. Kicsit nem irreális elvárás, hogy egy pár hónapja vidékről előkapott figura megverje? Főleg, hogy Orbán mögött egy 30 éve együtt dolgozó profi csapat volt, MZP mögött meg egy csürhe, sok belső konfliktussal? Csak azért ekkora a csalódottság, mert a közvéleménykutatók félre mérték az ellenzéket, Jakab Petike állításával ellentétben nem volt ősszel sem nagyobb támogatottság. Ki tudja, ha tudtuk volna a valós számokat, akkor most gratulálnánk MZP-nek, hogy ezt a csürhét felhozta 25%-ról 35%-ra?
2022. ápr. 8. 22:00
10/22 A kérdező kommentje:
És 4 év múlva jobb eredményt érne el? A nagy összefogás eredménye az lett, hogy még kevesebb szavazatot kaptak, mint ‘18-ban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!