Brüsszel elfogadja Orbán Viktor tanácsait?
Biokomponenseket egész pontosan. Plusz az ETR rendszer felfüggesztése illetve a gáz -és villanyárat összekapcsoló szabályozás felfüggesztése.
Ha ez utóbbit tudja valaki hogy mit jelent, kifejthetné.
Ezeket a sajtótájékoztatón mondta a Miniszterelnök Úr, kb. a beszéde 10.perce környékén.
Kíváncsi vagyok én is nagyon, mit szólnak az EU-ban ehhez, életképes javaslatoknak tartom. Még mielőtt valaki a környezetszennyezés kérdését felvetné, érdemes megemlíteni, hogy Németországban a károsanyag kibocsájtás jelenleg 10-szerese a 2010-es adatokhoz képest, miután (a fukushimai japán katasztrófa "tanulságát" levonva) az atomerőművek leállítását követően egy csomó szénerőművet indítottak újra.
5! Itt van előttem a Német egy főre jutó károsanyag kibocsátás 2010-ből és 2021-ből? Miért hazudsz?
Nem utolsó sorban semmiféle szénerőműveket nem indítottak újra...
9! Ne tölem kérd hanem a hazudóst kérdezd elöször!
Ui. Amúgy Google a barátod Germany CO2 emission statistics vagy bármi hasonló és kiadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!