Mit csinál egy ellenzéki ilyenkor péntek este?
Gondoltam megkérdezem azokat az ellenzékieket akik itt kérdezgetnek/válaszolgatnak péntek este.
Nekem sajnos bekellett jönnöm helyettesíteni, mert a kolléga lebetegedett, addig meg az oldal böngészésivel múlatom az időt, még haza nem megyek.
Egyébként azért az ellenzékiek, mert látom hogy ők vannak itt többségben (legalábbis most estefelé).
Idehaza nem létezik ellenzék, ami van az is Orbán háztáji ellenzéke(amit talán ők maguk sem tudnak).
Az ellenzék nem Budapesten az Országgyűlésben jártatja a száját, hanem a gyárakban, a sarki fűszeresnél, az irodában, a pubokban...
Hitványabbál hitványabbak POLITIKUSNAK is az ellenzéki honatyák, ez az igazán szomorú.
Nincs alternatíva, egy olyan ellenzék, ahol Gyurcsány Ferenc még felmehet a színpadra(független attól te mit gondolsz róla avagy én) az átlag magyar ember számára totálisan hitelét vesztett(ezt a szavazás igazolja).
Nézem az Ötöt az ATV-n, utána pedig War Thunderezek.
Luxemburgi szerverről működik. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!