Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér miért utálja Karácsonyt?

Puzsér miért utálja Karácsonyt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 8. 12:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10: Akkor Puzsérnak fogalma sincs az emberekről. Karácsony pont nem karrierista. Az egész politikai elit tele van karrierista pszichopatákkal (egyébiránt MZP is az), Karácsony viszont egy normális ember. Ha valaki ismeri az embereket, és Karácsonyt, akkor láthatja, hogy az ipse állandóan tépelődik, folyton elemzi, mit kéne tenni. Nem azért mondta, hogy nem akar főpolgármester vagy miniszterelnök lenni, mert direkt hazudott, hanem mert valószínűleg úgy látta a mocskos politikai elitet, hogy nem lehet velük szembemenni, gyakorlatilag báb stb. Biztos, hogy egy csomó mindent kellett megfontolnia, átgondolnia, és azért indult el végül, mert úgy látta, érdemes, fontos az országnak stb. Az előválasztáson is neki kellett volna nyernie, nem a nárcisztikus MZP-nek, aki bár harmadik volt, kikényszerítette Karácsonytól, hogy az lépjen vissza, mert ő akart lenni a befutó. Aztán szépen ki is csinálta az összefogást. Ennyit erről. Egyébként Karácsony tipikusan az az ember, akin látszik, hogy a hatalom teher neki. És hatalmat pont ilyen ember kezébe kell adni.
2022. ápr. 8. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Karácsonyt én nem tartom gonosz emberként egyébként, több politikus tisztességtelenebb. De nem politikus alkat, inkább könyvtárosnak tudnám elképzelni.
2022. ápr. 8. 14:08
 13/18 felkelhetetle ***** válasza:

11

Kérdező te most arról akarsz vitázni, hogy Puzsérnak igaza van-e, vagy tényleg kérdést akartál feltenni?

2022. ápr. 8. 14:14
 14/18 A kérdező kommentje:
#12: Szerintem pont olyan emberek kellenének a politikába, mint Karácsony. Azért olyan szar a világ, mert ezekkel a nyugodt, megfontolt, magabiztos nárcisztikus pszichopatákkal van tele az egész.
2022. ápr. 8. 14:14
 15/18 A kérdező kommentje:
#13: Kérdést tettem fel, a válaszokra pedig leírtam, mit hogy látok. Puzsér mindenesetre pocsék emberismerő.
2022. ápr. 8. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Karácsony alapvetően jó ember, de politikusnak balf*sz picit...
2022. ápr. 8. 14:18
 17/18 A kérdező kommentje:
#16: Szerintem is jó ember, ami a legtöbb politikusról nem mondható el. MZP-ről se, csak sokan nem látják ezt. Abban egyetértek, hogy balf*sz, jószándékú, de sajnos ez a sok gátlástalan alak, mindkét oldalról, eléggé fel tudja használni a céljaihoz, illetve nem is nagyon tud/mer szembemenni mások akaratával.
2022. ápr. 8. 14:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Még nagyon régről ismerik egymást az ősibb LMP-ből. Azért utálja Karácsonyt vagyis inkább nem szívleli, mert Karácsony már mindenhol is volt. LMP, PM, Párbeszés, MSZP által javasolt min.elnök jelölt stb. Karácsony jól helyezkedik, ő az aki semmit nem akar, semmilyen pozíciót és "véletlen" mindig megkapja.
2022. ápr. 23. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!